• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt hakki dolsun bebegi bize ver

Ciddi ya da değil, söylemesi ve bunu tekrar tekrar yapması rahatsız edici.
Sizinde sessiz kalıp net çizgilerle kendinizi ifade edemeyişiniz sinir bozucu.

Burada ki herkes giderdeniz sorun yaşayabileceğinizi söyledi. Ee madem gittiniz o zaman sorunlarla baş etmesini bilmelisiniz.
Oyle sessi kalarak , sanki çok mantıklı birşey diyormuş gibi mantıklı açıklamalar yapmaya çalışmakla olmaz.

Nedense bana komik geldi.

Şu devirde. Bebek doğdu, sütten kesildi ve Rapunzel’i gelip alan cadı gibi kaynana gelip bebeği aldı.

Valla güleceğim yoktu ama gülesim geliyor.

Ya mümkün mü bu? Nerede yaşıyorsunuz? Eski Yeşilçam baya derin izler bırakmış konu sahibinde.

En enteresanı da bundan korkuyor olması.
Cocugunuz var mi bilmiyorum ama annelik içgüdüsu size ugramamıs sanirim evet korkuyorum ben konu sahibesi ...

Kv le bebegini sakın bir birakma. Deli kadin cocugu kacirir, bisey yapar. Esinde masa ortusu gibi agzini acipta anne sen kendinde misin diyememis. Herkes gucu yettigine sizin ailede. Sen kardesine daliyosun ufak bi mevzudan,esin annem kirilmasin havalarinda.
Anlatamıyorum galiba eşimin yaninda asla söylemiyor söyletmeye calistim soylemedi..4 tane dogurun dedi sadece o kadar da zorladm oglumu nerde buyutcez falan dedim esime normal sartlarda kv orda atlamasi gerekirdi esim gorsun isterdim ..

size iyi davranmalarından belliydi bir sey çıkacağı
bir de siz bile bile onların yanına taşındınız
nasıl kurtulacaksınız kv den onu düşünmeye baslayın
hatta mümkünse evinize dönün
Ben dun esimle konustum ne dogumdan sonra gideriz dedi bisey olursa alttan almaya calis yada bana soyle ben konusurum annemle dedi

Anlatamıyorum galiba eşimin yaninda asla söylemiyor söyletmeye calistim soylemedi..4 tane dogurun dedi sadece o kadar da zorladm oglumu nerde buyutcez falan dedim esime normal sartlarda kv orda atlamasi gerekirdi esim gorsun isterdim ..

Şunu yapın k.validenizin söylerse bunu telefona kaydedin sonrada herkesin içinde dinletin konuşmaları..
Başka çareniz yok...
Eşinizde duysun tüm konuşmaları,valide istedikçe siz hayır deyin bakalım ne cevap verecek yine..

Ben dun esimle konustum ne dogumdan sonra gideriz dedi bisey olursa alttan almaya calis yada bana soyle ben konusurum annemle dedi

Resmen kendi kendinize kendi başınızı derde soktunuz ne güzel uzaktınız kv den şimdi kucağına düştünüz
Bence hiç de alttan almayın anında cevabını verin
eşinizi beklerseniz ohooo bu kadın daha neler yapar

Resmen kendi kendinize kendi başınızı derde soktunuz ne güzel uzaktınız kv den şimdi kucağına düştünüz
Bence hiç de alttan almayın anında cevabını verin
eşinizi beklerseniz ohooo bu kadın daha neler yapar
Benim anlik kararlarim hic iyi sonuc vermedi bugunde oldugu gibi keske gelmeseydim :( esime soyledim ofa annem sevgisinden şasirmis sende vermem bi daha boyle konusmayin de dedi..bende dinlemiyo ki tekrarlayip duruyo dedim benim yanimda söylesim bakalm bekliyorum dedi ama soylemiyor kadin bi söylese esimin tepkisini bende merak ediyorum

olmaz mı 5,5 yaşında.
Kat be kat senden tecrübeliyim.
Olmadığı kanısına varman için kendi anneliğini daha üstün görmen lazım.Bencil düşünmemek lazım.
Kayinvalidem gibi konusmayin benden kat be kat tecrübeli oldugu icin cocugumu almak büyütmek istiyor.

Sözüm meclisten dışarı bazı kadınlar bir tek doğurganlığın kendilerinde olduğunu zanneder. Hem hamilelik sürecini, hem lohusalığı abartır da abartır.
Gelip çocuğu kollarının arasından alıp götüreceğinden korkuyorsa konu sahibi hiç bir zaman yalnız başına dışarı bile çıkmasın bence. Yoksa kolundan sürükleyip götüren insana da hayır diyemez.
Nasıl bir mantık ki! Kendi hamile çocuğu kvalidenin alacağından korkuyor. Cidden traji komik.
Tavuk bile yavrusunu vermemek için kediyle boğuşuyor, yanına yanaştırmıyor ölmek pahasına olursa olsun. Sanki konuda eller kollar bağlı beklemekten başka çare yok görüntüsü verilmiş.
Ben asıl bu anneliği sorgularım. Çaba sarfetmeyen, mücadele etmeyen anne adayı benim anneliğimi sorguluyor hangi cürretle?

Şunu yapın k.validenizin söylerse bunu telefona kaydedin sonrada herkesin içinde dinletin konuşmaları..
Başka çareniz yok...
Eşinizde duysun tüm konuşmaları,valide istedikçe siz hayır deyin bakalım ne cevap verecek yine..
Sonu kavgaya gidecektir eger esimin yaninda dedirtemezsem bunu yapicam gercekten..

Kayinvalidem gibi konusmayin benden kat be kat tecrübeli oldugu icin cocugumu almak büyütmek istiyor.
ya keşke biraz daha büyüseydin evlenmek için gerçekten. yaşın kaç bilmiyorum ama üni mi yarıda bıraktın liseyi mi yarıda bıraktın? Neden bıraktığını hala okuyamadık.
Çocuk yapmayı bilen insan çocuğuna bakar da.

Back
X