Süt hakki dolsun bebegi bize ver

Kv kesinlikle doktora gitmesi gerek, psikolojik sorunları var sanırım. Çok sevmek, heves etmek falan değil bu... Bildiğin ruh hastası kadın?

Benimki de sürekli der, torunumu bana bırakın, torunumu da yanımda götüreyim, çalarım sizden diye. Ama şaka tabi ki. Şaka yaptığı halde bile cevabını veririm, rüyanda görürsün diye

Bu tarz şakalar aslında şaka değil. Bilinç altından firlayiveriyor. Sakaymis gibi söylüyor, gerçekten söylese kaybeder çünkü. Ama gerçekten bebegi olsun onun olsun falan istiyor işte.

o bebek senin ve onunla ilgili karaları da sen vereceksin bu konuda asla taviz verme .lafı geçerse ben kendi çocuğumu kndim büyütmek istiyorum anne de eşinle de baştan konuş kendini ezdirme

Delirmiş galiba kv.:KK14:
Kayınvalidelerde gelinleri anne olunca acayip bir kıskançlık başlıyor, ondan rol çalmalar saf dışı bırakmaya çalışmalar...
Çünkü kendi oğullarının gözünde gelin hanım yüceliyor bir çocuk verdi anne oldu tüm ilgiyi üzerine topladı vs. diye kıskanıyorlar ister istemez.
Kv de sizi kıskanıyor işte laf olsun diye söylüyor. Elinizden alsa nasıl bakacak. Sizi çileden çıkartmak kızdırmak için söylüyor. Bir anneye en son söylenecek şey olduğunun çoookkk iyi farkında .
Duymazdan gelin hiç umrunuzda olmasın. Öyle bir şey olacağı yok canınızı sıkmayın.
Hatta deyin ki "oooo kv ciğim demek ki çok seviyorsun en az 3 çocuk yapalım nasılsa bakan var senin başına atar gezer tozarız tatile gideriz kocamla" deyin şaka olarak.
İsim konusunda da aynen kimliği gösterin tepkilerini de umursamayın bahaneler bulun öyleydi böyleydi deyin geçin.

Hadi kayınvalideniz kafayı yemiş, kocanız anne sen ne diyorsun çocuk bizim çocuğumuz senin de torunun demiyor mu?

K.valide bir daha söylerse o anda telefona kayıt edin,sonrada eşinize dinletin bunu..
Sonrada tüm ilişkinizi koparın gitsin.

Kesinlikle telefona kaydet, il
Benim anlik kararlarim hic iyi sonuc vermedi bugunde oldugu gibi keske gelmeseydim :KK43: esime soyledim ofa annem sevgisinden şasirmis sende vermem bi daha boyle konusmayin de dedi..bende dinlemiyo ki tekrarlayip duruyo dedim benim yanimda söylesim bakalm bekliyorum dedi ama soylemiyor kadin bi söylese esimin tepkisini bende merak ediyorum

Sen konuşmanızı telefona kaydet eşine dinlet. Hem eşine delil olsun, hem de elinde bulunsun.

ya ben şunu hayal ediyorum (şahit olmuşluğum var), burada da bu örnekte yorum yapanlara rastladım.
kadının kendi annesi veya kv si çocuğa bakıyor, çocuğa bu şekilde ben senin annenim diyor veya annem diye seviyor (iyi niyetli olalım), çocuk da en nihayetinde aklı erinceye kadar o kişiye anne diyor.
bunu normal bulanlar var, ne var canım diyenler var.
şahsen ben bunu duymaktansa dediğim gibi işi bırakırım, kendi annem veya kv fark etmez.
Ben de dengeyi tutturup bu olumsuz gibi görünen durumu lehine çevirebilir fevri davranmazsa diye düşünüyorum. Evet öyle insanlar ama o kadar olmaz ya .s

Benim babannemde abimi almış annemden :KK43: aynı evde yaşıyorlarmış gece bile vermiyormuş emmesine bile izin vermemiş :KK43: annem ilk bebeği olduğundan yaşıda 17 olduğundan sesini çıkartamamış,abim bizim evimize geldiğinde orta okula başlamıştı,ben ve diğer abim evde kesinlikle istemiyorduk
zavallı annem abim duyacak diye çok üzülüyordu bizde çok acımasızdık ama küçükdük daha bi süre sonra alıştık tabi.
Eğer sorarsanız abimin ergenliği çok zor geçti hep anneme karşıydı,babannem doldurur hep kavga çıkartırdı bunlar benim hatırladıklarım,en sonunda 17 yaşında daha liseden mezun olmadan abimi sözlediler tabi bu işde babaannemin yüzünden oldu onuda çok net hatırlıyorum:KK43: abim şuan eşinden boşanmak istiyor.
Her şekilde hep zararı abim gördü,annem ona karşı hep mahçup hep boynu bükük adı geçse gözleri doluyor,tabi bide babaannemin evlatlarıda tamamen abimin üstüne yıkmış durumda onu geçen bu yüzden gene sorun çıkdı bitmiyor hiç bitmicek :KK43:

Konu sahibi çocuk senin, şu yazımdan sonra gerisi sana kalmış.

Tabi bide abim babanneme anne demiş,annemede babanne :(

offff k.v. kadar bazı yorumcular ne kadar uyuz yorumlar yapıyorlar ya. her şeye muhalefet her şeyin en iyisini onlar biliyor.
kız bu sözler beni rahatsız ediyor diyor. kafası rahat değil. yoksa k.v. gelip tutup kolundan götürürse ne yaparım demiyor. tabikide vermez çocuğunu ama nereden bakarsan bak sürekli bu sözlerin sarf edilmesi can sıkıcı, uyarsa bazı insanların uyarılmaktan, sert ya da yumuşak, anladığı yoookkk.

en iyi anne siz olun, en tecrübeli siz olun, her şeye muhalefet olmayın ama yahu sıktı artrık. her topikte aynı kişiler muhalefet, çok bilmiş...

Kayinvalidene söyle cocuk istiyorsa ya dogursun ya evlat edinsin, tasiyici anne misiniz siz?

Kadin bildigin bunamış...

Ama ben de simdi cok iyi anliyorum. Bi arkadas demis ya gelinle kendini kiyaslar,cekemezler diye..
Benim Kv de ikiz ogullarimi (daha 1.5 ayliklar) ogluuummmm diye seviyor. (Kiz torun olsa bu kadar sevmezdi emimin)
Canim oglum,birtek oglum,canim yawrum,ahh kurban olurum seni verene guzel yavrumm der hep.. daha canim torunum dedigini duymadim. Benim gibi seviyor diye deli oluyorum,benden cok sahipleniyor.
Cocuk ona de anne desin o zmn,ben cekileyim aradan bari!!!
Esmer cocuk hiiicc sevmem. Cocugumun biri sari biri esmer.o da esmere bayiliyorrr. O aglayinca hemen kosuyor odama, ilk once onu dizine alir,o aglayinca kizim nie bakmiosun cocuga der.disari cikariz kucaginda gene o..misafir gelir ,esmer cocuktan icin bak bu da benimki diye gosterir(benim ki ne demek oluosa artik,resmen ayirdi cocuklarimi..) cocuklardan biri oyle tatli kii bi gorseniz diye telefon konusmasini bile duydumm.. daha ne diyeyim.. esime dedim sacmalama,annem yapmaz denk gelmistir,senin aklinda hep o varken ki halleri kalmistir vs dio..
Cocuklara dana'm dio,guclu kuvvetli anlamndaymis. Oldu ozmn AYI diyelim anne,öküz falan..?? Ayni anlam dedim...yok o kotu anlamda dio bir de. Iyi oglunu dana die sev ,bunlara deme dedim. Inatla yine dio,inatla kara bocegim dio.deme diyorum defalarca kavga ettik,onlarin yuzunden sutum bile kesildi,kurdesen oldum.kadinnnnnn inatla bayagi da diyecem oglum karisma sen bana dedi!!! Isimleriyle soyle diyorum kara_sari ne yaaa diyorum, yok bilmiyorim adlarini diyor. Disarda soranlara da cok guzel soyluyor ama isimlerini terbiyesiz!! Simdi napim ben bu kadini!
Laf arasinda, bunlar bi buyusun benim yanima memlekete kaçar gelir senden habersiz dedi 11 saatlik yola.. ben de oyle yapsalar parçalarım,bogarim onları sıkıysa yapsinlar dedim..ahhhh kizim buyuk konusma,hic bilemezsin dedi..ben işe baslayinca cocuklara ufaktan kacin gelin diyecek galiba.simdiden ayar veriyor bana da deli mi ne.. ben bunlari aliriiimmm,bakmazsaniz bana verin bile dedi.. deli oluyor onlara. Bu arada esim tek cocuk! Hatta simdiden ucuncuyu de yapin diye laf çakıyor şakayla.. cocuklari ne seviomus yaaa

Ben de bir deli benim kv saniyordum. Sizinki de az degilmis benimkinden. Madem cocugu bu kdr seviyorlar kendileri 40 inda birdaha yapaymis ozmn. Ben ona evlat degil torun dogurdum, sevginin bi sınırı var yahu.. sinirlendim bak gene...!!!
Herkes kendi cocucugunu sevsin.Ben evlat hasretini o alsin diye cocuk dogurmadim ona!!
Suan evde yemekleri o yapio,cocuklara da bakio gece.gunduz de ben bakiyorum.elimi pek birseye surmuyorum. Iki seneye de baska memlekete tasincam,daha da gormem yuzunu.. o yuzden pek bisey demiyorum. 2 sene sonra gorur(!) cocuklari ozmn
:KK53:
Esim diyor aileme yakin yere tasinalim dedi,yok guneye inelim deniz_tatil_cocuklar_sicaklar oohhhh misss dedim ve esim de olur dio simdi. Yol 11 saat, ucaga da binemiyor:)

Son düzenleme:
Sen takma bi doğum yap bırak kv eşine güvenip vermiyceksin.resmen panter gibi oluyorsun valla .kv normal degil. Sen mesafeyi koy şimdiden

Benim babannemde abimi almış annemden :KK43: aynı evde yaşıyorlarmış gece bile vermiyormuş emmesine bile izin vermemiş :KK43: annem ilk bebeği olduğundan yaşıda 17 olduğundan sesini çıkartamamış,abim bizim evimize geldiğinde orta okula başlamıştı,ben ve diğer abim evde kesinlikle istemiyorduk
zavallı annem abim duyacak diye çok üzülüyordu bizde çok acımasızdık ama küçükdük daha bi süre sonra alıştık tabi.
Eğer sorarsanız abimin ergenliği çok zor geçti hep anneme karşıydı,babannem doldurur hep kavga çıkartırdı bunlar benim hatırladıklarım,en sonunda 17 yaşında daha liseden mezun olmadan abimi sözlediler tabi bu işde babaannemin yüzünden oldu onuda çok net hatırlıyorum:KK43: abim şuan eşinden boşanmak istiyor.
Her şekilde hep zararı abim gördü,annem ona karşı hep mahçup hep boynu bükük adı geçse gözleri doluyor,tabi bide babaannemin evlatlarıda tamamen abimin üstüne yıkmış durumda onu geçen bu yüzden gene sorun çıkdı bitmiyor hiç bitmicek :KK43:

Tabi bide abim babanneme anne demiş,annemede babanne :KK43:

Yatacak yeri yok babaannenin kudurmuş resmen...Bir şey yazacaktım ama banlanırım.
Ona dişlisi denk gelmemiş başkası olsa polise ihbar edip çocuğumu çaldılar diye şikayet eder şikayetini de geri almaz süründürürdü...
Babanız bir şey demedi mi bu duruma

Yatacak yeri yok babaannenin kudurmuş resmen...Bir şey yazacaktım ama banlanırım.
Ona dişlisi denk gelmemiş başkası olsa polise ihbar edip çocuğumu çaldılar diye şikayet eder şikayetini de geri almaz süründürürdü...
Babanız bir şey demedi mi bu duruma
Babam askermiş canım:( gittiğinde annem gebe geldiğinde 2 yaşındaymış hemen hemen,demiş demesine ama ne çare Babannem çok bilmiş bir kadın olan olmuş,38 sene önce oluyor bu olay şimdi sen ben olsak kesin gideriz polisede ozaman çok zor.

Tabi bide abim babanneme anne demiş,annemede babanne :KK43:
:KK57::KK57::KK57:

Hayatımda ilk defa böyle bişey duydum. Ben şok...

Babam askermiş canım:KK43: gittiğinde annem gebeymis,geldiğinde 2 yaşındaymış hemen hemen,demiş demesine ama ne çare Babannem çok bilmiş bir kadın olan olmuş,38 sene önce oluyor bu olay şimdi sen ben olsak kesin gideriz polisede ozaman çok zor.
Bela anmak istemiyorum ama rahat rahat ölemez o kadin..!

Annemin halasi da annaneme yapmis,dayimi ayirmis bizden.
Dayimla teyzem uveyler(baba bir.anne ayri yani)
Dayim 3 yaşında,teyzem 5 aylikmis geldiklerinde. Ananem uvey cocuklarim demeden bakmis,okutmus.. en buyuk cocuk olduklari icin herseyin iyisi onlarin,eskiyince de bizim olurdu der annem. Buna ragmen ananemin gorumcesi de oglum size o bakmadi biz baktik demis ve ayirmis. Oysaki teyzem ozannesi gibi sever ananemi,hakki cok bizde.abim nasil inandi onlara_ben kucuktum hatirlamiyorum ki diyor.nasil oluyor da teyzem boyle derken ayni evin icindeki dayim annem bize bakmadi diyebilir? 3 yasindaki cocugu kim beslemis acaba,kim bezlemis,basinda kim durup universite okutmus 50 sene once o hayat sartlarina ragmen!
Dayimi evlendirmis,oglum ev bark sahibi olsun demis,dugun bile yapmislar..
Bu olayi cikaran annemin halasi 70 yasinda alzheimer oldu,parayla yaslilar evine yatirdilar.oglu bosandi ,bedbaht bi hayati va simdi. Oglu ve kizi da,iki kardes birbirleriyle hic gorusmuyor yani. Keza kizi da bosandi.kendi Cocuklariyla da gorusemiyorlar simdi...

Hayat ne garip degil mi,artik nasil bir beddua aldiysa annemin halası...(kiz kardesiyle de küs olarak öldü bu arada)
Dayimdan ayirdi bizi tek lafiyla.

Kimsenin ah'ı kimse de kalmiyor.
Dilerim Allah, bu fesatlikta olanlarin kotulugunu obur tarafa birakmasin...

Son düzenleme:
He o dedi sizde verdiniz cok beklersin deseydin Allahim yarabbim sinir bozucu insanlar o kadar eziyete sen cek mide bulantisini gece uyuyamiyorsun zamani gelince dogumu var o'su busu var

Ne münasebet deyip kestirip atın yahu. Niye ezilip buzuluyorsunuz ben de bunu anlamadım. Ben aynı şeyi yasasam üzülmek korkmak yerine sinirlenirdim. Annelik içgüdüsü çok kuvvetlidir, bebeğinizi korumak için disinizi göstermeniz gerekirdi. Kocayı beklemek niye?

Back
X