Kadin bildigin bunamış...
Ama ben de simdi cok iyi anliyorum. Bi arkadas demis ya gelinle kendini kiyaslar,cekemezler diye..
Benim Kv de ikiz ogullarimi (daha 1.5 ayliklar) ogluuummmm diye seviyor. (Kiz torun olsa bu kadar sevmezdi emimin)
Canim oglum,birtek oglum,canim yawrum,ahh kurban olurum seni verene guzel yavrumm der hep.. daha canim torunum dedigini duymadim. Benim gibi seviyor diye deli oluyorum,benden cok sahipleniyor.
Cocuk ona de anne desin o zmn,ben cekileyim aradan bari!!!
Esmer cocuk hiiicc sevmem. Cocugumun biri sari biri esmer.o da esmere bayiliyorrr. O aglayinca hemen kosuyor odama, ilk once onu dizine alir,o aglayinca kizim nie bakmiosun cocuga der.disari cikariz kucaginda gene o..misafir gelir ,esmer cocuktan icin bak bu da benimki diye gosterir(benim ki ne demek oluosa artik,resmen ayirdi cocuklarimi..) cocuklardan biri oyle tatli kii bi gorseniz diye telefon konusmasini bile duydumm.. daha ne diyeyim.. esime dedim sacmalama,annem yapmaz denk gelmistir,senin aklinda hep o varken ki halleri kalmistir vs dio..
Cocuklara dana'm dio,guclu kuvvetli anlamndaymis. Oldu ozmn AYI diyelim anne,öküz falan..?? Ayni anlam dedim...yok o kotu anlamda dio bir de. Iyi oglunu dana die sev ,bunlara deme dedim. Inatla yine dio,inatla kara bocegim dio.deme diyorum defalarca kavga ettik,onlarin yuzunden sutum bile kesildi,kurdesen oldum.kadinnnnnn inatla bayagi da diyecem oglum karisma sen bana dedi!!! Isimleriyle soyle diyorum kara_sari ne yaaa diyorum, yok bilmiyorim adlarini diyor. Disarda soranlara da cok guzel soyluyor ama isimlerini terbiyesiz!! Simdi napim ben bu kadini!
Laf arasinda, bunlar bi buyusun benim yanima memlekete kaçar gelir senden habersiz dedi 11 saatlik yola.. ben de oyle yapsalar parçalarım,bogarim onları sıkıysa yapsinlar dedim..ahhhh kizim buyuk konusma,hic bilemezsin dedi..ben işe baslayinca cocuklara ufaktan kacin gelin diyecek galiba.simdiden ayar veriyor bana da deli mi ne.. ben bunlari aliriiimmm,bakmazsaniz bana verin bile dedi.. deli oluyor onlara. Bu arada esim tek cocuk! Hatta simdiden ucuncuyu de yapin diye laf çakıyor şakayla.. cocuklari ne seviomus yaaa
Ben de bir deli benim kv saniyordum. Sizinki de az degilmis benimkinden. Madem cocugu bu kdr seviyorlar kendileri 40 inda birdaha yapaymis ozmn. Ben ona evlat degil torun dogurdum, sevginin bi sınırı var yahu.. sinirlendim bak gene...!!!
Herkes kendi cocucugunu sevsin.Ben evlat hasretini o alsin diye cocuk dogurmadim ona!!
Suan evde yemekleri o yapio,cocuklara da bakio gece.gunduz de ben bakiyorum.elimi pek birseye surmuyorum. Iki seneye de baska memlekete tasincam,daha da gormem yuzunu.. o yuzden pek bisey demiyorum. 2 sene sonra gorur(!) cocuklari ozmn

Esim diyor aileme yakin yere tasinalim dedi,yok guneye inelim deniz_tatil_cocuklar_sicaklar oohhhh misss dedim ve esim de olur dio simdi. Yol 11 saat, ucaga da binemiyor:)