Canim tatliya baglardin bizimkide kusmustu bende anne biliyosun ne kadar duskun oldugumu ben uyurken ozluyorum nasil gonderirim dedim bu aralar dogumdan dolayi gergindim de unutur en gec 1 gu surer bunun ustune ama bence biz hakliyiz yani sev tamam torunun ama biraksinlarda otoritemizi koruyalim dimi ama sonra anne baba yerine koymayacaklar o yuzden isteyen kussun darilsin iki gun sonra barisir ama olan cocuklarimiza bize olur
Ufff hicc alttan alasim yok anlasin hatasini.guzellikle dedim olmadi,sakayla karisik soyledim orali olmadi.. daha cocuklarin adlarini bile bilmiyor biliomusun,dogum olali 50 gun oldu. Kara_sari diye sevio(en cok karayi sevio guya esime benziomus die) cocugumdan soguttu beni. Kara _sari deme diyorum aynen devam edio.arada dana' m falan da diyor.. esim de konustu anne kiz istemio deme diye ,o da sen karisma sana mi sorcam istedigim gibi severim, adlarini bilmiyorum kolayima gelio dedi!!
Ama soranlara adlarini cok guzel soyluo yanimda da. Esim de farkinda inadina demiyor dedi.niye inat yapar ki insan? Acaba vefat eden kaynimin ismini koymadigimizdan mi? Gerci isim konusuna karismadi son aylarda. sanirsin 10 cocuk var da adını karistirio..hepi topu iki torunu var baska yok..
Dun esim sıkıstırdi anne noldu sana neyin var,niye boylesin ,suratin asık bisey mi oldu,ya anlatsana delirtme adami dedi!
Yine de yok biseyim dedi ve gecti..
Acaba hazir oda da ben de yokken niye etegindeki taşlari dokmedi? Dedikodumu mu yapmak istemedi duyarim diye yoksa anlatsa haksiz duruma duseceginden mi???
Hic de alttan almicam, bunlarin yuzunden kurdesen oldum stresten. Sutum kesildi

Biktim artik daha simdiden kendi cocugu gibi sahipleniyor,ustelik evlat ayrimi da yapiyor.
Bak bu da benimki, cocuklardan biri oyle tatli ki falan.. digeri kotu mu, o seninse digeri kimin ya da??
Ufff dusundukce deli oluyorum.
Bugun ikinci gunumuz,karsilasmamak icin kose kapmaca oynuyoruz evde!