Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablasısut izinde olan anneler bakici parasi nekadar verilir
Arkadaslar 9 aylık bir bebeğim var devlet memuruyum süt iznim var sabah 8.00-14.00 calisiyorum bu saatler arasinda bakici parasi asagi yukari ne kadadatdir buyuk ilde degilm
Arkadaslar 9 aylık bir bebeğim var devlet memuruyum süt iznim var sabah 8.00-14.00 calisiyorum bu saatler arasinda bakici parasi asagi yukari ne kadadatdir buyuk ilde degilim sivasda yasiyorum
ben de 10:30-16:30 arası bakıcıya veriyorum.bakıcımın baktığı diğer çocuğun annesi 350 veriyor ben 400 veriyorum.kızım 2 yaşında ,diğer çocuk 3 yaşında,arkadaş olup oynuyorlar beraber yiyorlar iyi oluyor.herkes memnun:)
istanbulda çocukların günlük bakıcıda kalma süresi çok uzun...mesela sabah 8 akşam 7...günde 11 saatten ayda 240 saat yapıyor.100tl çok normal yani:) İstanbul için ucuz bile