Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası sut izinde olan anneler bakici parasi nekadar verilir

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
281
123
Arkadaslar 9 aylık bir bebeğim var devlet memuruyum süt iznim var sabah 8.00-14.00 calisiyorum bu saatler arasinda bakici parasi asagi yukari ne kadadatdir buyuk ilde degilm

Son düzenleme:
Arkadaslar 9 aylık bir bebeğim var devlet memuruyum süt iznim var sabah 8.00-14.00 calisiyorum bu saatler arasinda bakici parasi asagi yukari ne kadadatdir buyuk ilde degilim sivasda yasiyorum
devlet memurlarına bakıcı parası mı veriliyor?

Hayir verimiyor ozel sektorde calisan 5bin isci bayana verilecekmis

ben de 10:30-16:30 arası bakıcıya veriyorum.bakıcımın baktığı diğer çocuğun annesi 350 veriyor ben 400 veriyorum.kızım 2 yaşında ,diğer çocuk 3 yaşında,arkadaş olup oynuyorlar beraber yiyorlar iyi oluyor.herkes memnun:)

istanbulda oldukça pahalıymış

istanbulda çocukların günlük bakıcıda kalma süresi çok uzun...mesela sabah 8 akşam 7...günde 11 saatten ayda 240 saat yapıyor.100tl çok normal yani:) İstanbul için ucuz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…