Doğuma Hazırlık süt izni haftalık kullanılır mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
merhaba arkadaşlar. doğum sonraki süt izni için isverenimle günlük 1,5 saat yerine haftada 1 güne çevirmek için konuşacağım araştırdım günlük kullanılması gerek amcan büyük şehirlerde haftalıkta kullanılabilir ibaresini gördüm. bu şekilde kullanan var mıdır. erkençıkmak yada geç gelmek benim işime yaramıyor iki vesait olduğu için. bu şekilde olan var mı izin alan yada?

Günlük kullanılmasına gerek diye birşey yok. Yani demem o ki; 7 günde bir - 1 gün iznin var, diğer 6 günde 1,5 süt saatini toplayıp 1 günlük izine çevirebilirsin. Yani haftada 5 gün çalışmış oluyorsun kısaca. Bunun şehirle ilçeyle alakası yok, istediğin gibi kullanabilirsin :)

Haftalık olarak bilmiyorum
Günlük olarak ya ptesi ya cuma izinli olabilirsin
Gerci firmanla anlasmana baglı belki bir senelik totali tek bir seferde bile kullandıranilirler

ben haftada 5 gün çalışıyrm canım yani 4 gün çalışmış olucam böyle olursa. bu işverenin insiyatifine kalmış bi durum die biliyorumm ama inşallah sorun yaşamam

Ben kullandım haftada 1 gün gelmeyerek işveren ile konuş ..
analık iznimden sonrada yarım gün çalıştım 4 ay .

süt izniniz bittikten sonra mı 4 ay daha yarım gün çalıştınız anlayamadım
Canım şöyle analık iznimiz varya yasal olan 3 aya kadar doğumdan hemen sonraki 3 ay bitti yarım gün çalışmaya başladım sabah 9 ögeln 12.30 da çıktım benim 2. çocuğum olduğu için 4 ay yarım gün çalışma hakkım vardı ilk çocuklarda 2 ay yarım gün çalışma hakkı var.
yarım gün çalışırken süt izni kullanılmıyor.
4 ay yarım gün çalıştım ve kızım 7 aylık oldu :)
7. aydan 12. aya kadar haftada 1 gün işe gelmedim .

hımm şimdi anladımm. ben yarım gündense haftada 1 e daha ısınmış durumdayım çünkü benm işim ters babamla gidip geliorm yarım gün işten çıkınca zor olur gitmem eve o yüzden haftada 1 daha mantıklıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…