Kekler - Pastalar Süt kutusunda Kek Resimli

bu süt kutusunu fırına koyucazda altına fırın sütlaç yaparken oldugu gibi su koymak gerkiyormu benneyaptımki

yaa ben biraz geride mi kalmışım nee...senağlama hiç duymadım süt kutusunda kek olayını..delikafadulden süper bir fikir.....cokacimcoook

fıkır olarak guzell kalıbı yıkama derdıı yokk .. ama pek saglıklı olmadıgını bılıyorumm gerıye donuk sayfalaraı okumadım yazılmısmı bılmıyorum ama ben bır kez daha paylasmak ıstedımm alamınyum folyaların 170 derece ısından sonra saglımızı tehlıkeye attıgını cok net bılıyorumm hatta boyle kek yapma yontemı daha oncedende vardıı kk de ve konunun uzmanları sakıncalı bulmustuu bende denedım bır defa ama daha yapmıyorumm

yaa varya bu benim için süper oldu..........
çünkü ben satılan hazır keklerin içindeki karton kalıba bayılıyorum... hem çıkarması kolay oluyor, hemde tadı sanki daha bir puf oluyor... hemen hemen 2-3 günde bir kek yaparım ben bizde çok yenir..
mutlaka bu şekilde de deniycem..
gerçekten teşekkürler.......

Tşk. arkadaşlar..
Sağlık hususunu başta da ele aldık ve ben düşünce ve tekliflerimi söyledim..
Sevgiler

2. fotodaki kekler bana aittir kızlar evet daha önce konuyu ben açmıştım kapandı sağlık sebbiyle Uğur Dündar denetledi:)

Ama çok güzel kabarıyor ve harika oluyor. Normalde kek kalıbımın kekleri kabarmaz ama bu kutudakiler müthiş oloorrr..

Libyanacımada sevgiler hormonlularda müthiş olmuş tariflerinin takipçisiyim...

fıkır olarak guzell kalıbı yıkama derdıı yokk .. ama pek saglıklı olmadıgını bılıyorumm gerıye donuk sayfalaraı okumadım yazılmısmı bılmıyorum ama ben bır kez daha paylasmak ıstedımm alamınyum folyaların 170 derece ısından sonra saglımızı tehlıkeye attıgını cok net bılıyorumm hatta boyle kek yapma yontemı daha oncedende vardıı kk de ve konunun uzmanları sakıncalı bulmustuu bende denedım bır defa ama daha yapmıyorumm

sana katılıyorum arkadaşım kesinlikle sağlıklı bişi değil bu daha öncede böle bi forum açılmıştı tamam basit pratik gelebilir ama sağlıklı değil hiç denemedim denemem de

ilginç bir fikir gerçekden bende ilk kez duydum...
ama değişiklikden hoşlananlar için ideal...bilindik kalıplar
yerine arada böyle şeyler uygulamak güzel olur...
seninde hormonluların süper gözüküyor libyana misler gibi..
ellerine sağlık ;)

yaptım maşallah hafifcecik oldu kekimin lezzeti..içine parça fındıkta aradım yktu..deneyın guzel olur:1:

:nazar: $2012-07-05-062.webp $2012-07-05-061.webp

çok guzel kabarıyor ve tadı hafif.. bugun 2 tane bırden yaptım:1: :56:

Back
X