Süt maydanoz buharı

nurseebos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2021
18
7
1
31
Kızlarrr süt maydanoz buharı deneyip olumlu sonuç alanlar var mı bize de umut olun lütfen

Kızlarrr süt maydanoz buharı deneyip olumlu sonuç alanlar var mı bize de umut olun lütfen
Merhaba ben denedim doktora gitmeden önce 3 4 gun kadar deneyeceksiniz dikkat edin enfeksiyon kapabilirsiniz eğer tüpünuz tikaliysa açılır bende hic bir etki olmadı daha sonra rahim filmi çektirmiştim şükür tüplerim açik

Gebelik düşünüyor musunuz ben düşünüyorum onun için başladım çok akıntım oluyor benim sarı sarı aynı zamanda fitil de kullanıyorum

Tüp laparoskopiyle cerrahi işlemle açılabilen bi şey buharla açılmaz.

Yetersiz bilgi burada insanlara gereksiz ümit verir. Emin olmadığınız şeyler hakkında bilgi verir nitelikte cümleler kurmayınız.
Zaten bilmediğimiz için buraya yazıp fikir aliş verisinde bulunuyoruz tup tikaliysa elbette işlemle açilır ama ben bu kürunde tıkalıysa enfeksiyonon varsa etkisi olduğunu biliyorum yorum yaparken bile yumuşak olunmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…