Merhaba ben denedim doktora gitmeden önce 3 4 gun kadar deneyeceksiniz dikkat edin enfeksiyon kapabilirsiniz eğer tüpünuz tikaliysa açılır bende hic bir etki olmadı daha sonra rahim filmi çektirmiştim şükür tüplerim açikKızlarrr süt maydanoz buharı deneyip olumlu sonuç alanlar var mı bize de umut olun lütfen
Tüp laparoskopiyle cerrahi işlemle açılabilen bi şey buharla açılmaz.Merhaba ben denedim doktora gitmeden önce 3 4 gun kadar deneyeceksiniz dikkat edin enfeksiyon kapabilirsiniz eğer tüpünuz tikaliysa açılır bende hic bir etki olmadı daha sonra rahim filmi çektirmiştim şükür tüplerim açik
Sizce böyle bi ihtimal olsa bu kadar operasyonların ameleliğini niye yapsın bunca doktor?Belki var olan iltihabı eritiyordur bu sebeple tıkanıklık açılabilir
Enfeksiyon varsa faydası oluyor belki yanliş hatirlamiş olabilirim ama koydunuz emoji neden?Tüp laparoskopiyle cerrahi işlemle açılabilen bi şey buharla açılmaz.
Evet düsunuyorum insallah Allah isteyen herkese nasip etsin insallah doktora gittiniz mi?Gebelik düşünüyor musunuz ben düşünüyorum onun için başladım çok akıntım oluyor benim sarı sarı aynı zamanda fitil de kullanıyorum
Yetersiz bilgi burada insanlara gereksiz ümit verir. Emin olmadığınız şeyler hakkında bilgi verir nitelikte cümleler kurmayınız.Enfeksiyon varsa faydası oluyor belki yanliş hatirlamiş olabilirim ama koydunuz emoji neden?
Evet gittim tahlillerim normal bu ay süt maydanoz deniyorum diğer sayfalarda çok olumlu yorumlar yapmışlarEvet düsunuyorum insallah Allah isteyen herkese nasip etsin insallah doktora gittiniz mi?
Zaten bilmediğimiz için buraya yazıp fikir aliş verisinde bulunuyoruz tup tikaliysa elbette işlemle açilır ama ben bu kürunde tıkalıysa enfeksiyonon varsa etkisi olduğunu biliyorum yorum yaparken bile yumuşak olunmalıYetersiz bilgi burada insanlara gereksiz ümit verir. Emin olmadığınız şeyler hakkında bilgi verir nitelikte cümleler kurmayınız.
Evet olumlu sonuc alanlar var insallah sizede faydasi olurEvet gittim tahlillerim normal bu ay süt maydanoz deniyorum diğer sayfalarda çok olumlu yorumlar yapmışlar
Bence de okumsuz yorumlar yapıp heves kırmanın anlamı yokZaten bilmediğimiz için buraya yazıp fikir aliş verisinde bulunuyoruz tup tikaliysa elbette işlemle açilır ama ben bu kürunde tıkalıysa enfeksiyonon varsa etkisi olduğunu biliyorum yorum yaparken bile yumuşak olunmalı
Çaresizlik böyle birsey acaba bununda faydasi olurmu diye deniyorsun Allah gönlunuze göre versin yar ve yardımciniz olsun insallahBence de okumsuz yorumlar yapıp heves kırmanın anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?