Gebeliğe Hazırlık Süt maydonoz buharı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.584
158
Kızlar gelin hepberaber bunu deneyip umut olalım birbirimize
Benim bat : 19 Nisa'n eğer gününde gelirse ve adet bittiği gün başlayıp 3 gün peşpeşe yapıp beklemek için sabırsızlanıyorum denemek ve bu yolda benimle beraber olmak isteyen umut dolu anneliğe hazırlanan arkadaşlarımdan destek almak istiyorum

Ben yapmıştım işe yaramamıştı
İnşaallah sende yarar canım
Uyarım olacak sana sakın plastik içinde yapma bunu
Sıcak döküldüğü için plastikteki zararlı maddeler açığa çıkıyor ve Allah muhafaza kaş yapayım derken göz çıkarmayalım.
İnşaallah şifa olur

Sağol benim vefalı dostum ya teşekkür ederim desteğin için unutulmamak güzel Seviliyorsun ilk göz ağrılarımdansın bunu unutma

Kızlar merhaba biley sormak istiyorum
Ben de bi teyze den karışım aldım ot karışımı bunu 2 lt süt 2 lt su koyup kaynat 15 dk buharında dur deri
5 gün ben yaptıktan sonra siyah akıntı geliyo var mı Böyle olan

N

Nasil bir karisim ki bu acabaa :)

Ben hic denemedim bir karisim ya da maydonoz sut kaynatip oturmayi. Bu ay ilk denicem. Oyle olursa yazardim mutlaka

Tam olarak ne için yapılıyor bu maydonoz işi...yani sorunu ne olanlar için ayrıca nasıl yapılıyorki????

Dun ilk defa yaptim bugun 2.ci. yarin da yapip bitiricem. Sonra belki yumurtlama donemine girebilirim. Sanirim o donemde yapilmamasi gerekiyormus.

Ben 2 litre suyu kaynatip bir demet maydonoz koydum. Biraz da oyle ksynattim. Sonraaltini kapatip sut koydum bir bardak kadar ve biraz da raki. Biraz vakit gecince oturdum ustune. Tabi insan sicakliyor arada kalkiyorum. Ama buhari biraz azalinca oturmasi daha kolay. Yaklasik yarimsaat oturdum. Dun daha az oturmustum ve az da olsa sari akinti geldi. Bakalim insallah sifa olur ve ise yarar kizlar :) cok kiside ise yariyormus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…