- Konu Sahibi Camille_claudel
Ben ikincisini alsam nasil olur acabaTamda aklimda boyle bisi yapmak vardi
![]()
Bana da birincisi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ikincisini alsam nasil olur acabaTamda aklimda boyle bisi yapmak vardi
![]()
tarif yumurta seker yag su dan mi olusuyor yani ? sifir sut , yogurt mi koyorsunuz ?Ne süt ne yoğurt ben keke su koyarım arkadaş, parmaklarınızı yersiniz.
ve ayrrıntısıda su; unları kabartma tozlarını bır kapta karıstır sıvılarıda ayrı kapta yap ıyıce karıstır karıstırmayı uzun tut mıkserle sona un karısımını azar azar ekle yedıre yedoıre ıyı olur o zaman hadı kolay gele:)şimdi fırınının ısısı malzemelerın kalitesı ve püf noktalar önemli bırı bırını tutmaz ama asıl öenmlişsi unu ele yumurta soguk olmasın sıvı yag kullan süt kullan ama ıkı corba kasıgıda kaynamıs su koy ama yumurtayı pişirmeden koy:) emın ol yumusacık olcak cnm tabı dınlensın on onbes dah kapta hemen surme fırına:) ıns gusel olur tatlım
kaynar su yumusak yapmayı saglıo bu yas pasta keklerı öle yapılır tabı kup kek yapcak ama yumusak ısterse olur yumurta olmuyormu kekte kırdıgında kaynarsuyu eklerken hızlı karıstırsın dıe dedım pişer yoksa:)Kaynar su mu içinde yumurta var?ama
tarif yumurta seker yag su dan mi olusuyor yani ? sifir sut , yogurt mi koyorsunuz ?
Canım 3 yumurta, 1 su bar. şeker, 1 su bar. su, 1 su bar. yağ, 1 paket vanilin, 1 paket kabartma tozu, un ve ekstradan istediğin bir şey katabilirsin fındık, kakao, üzüm vs.. :)
En önemlisi un miktarı onuda tam ne kadar kattığını yazmamışsın
un genelde 2 su br oluyor ama aynduur herhalde sivi miktari ayni çunkuEn önemlisi un miktarı onuda tam ne kadar kattığını yazmamışsın
ben hep keki süt ve sıviyagla yaparım. Yumuşak oluyor. Piştikten sonrada poşet veya kapaklı bir kapta muhafaza ederim. Şimdiye kadar kurumadı. Hamurunuzu katı tutarsanızda kek sert olur.
Cnmmmm.bayagi bekledim seni cvp vermiyincede ciktim.ama yapmissindir sen simdi...simdi yerleri sildim islak.kurusun sana ozelden atarim..zahmet olmazsa iki tariifde alsak olurmu acaba
Aynennn.bendeeeeee...hazir kek gibi oluyor.su anda da var...ohhh mis.sizdeki tarif nasill.Ne süt ne yoğurt ben keke su koyarım arkadaş, parmaklarınızı yersiniz.
Aynennn.bendeeeeee...hazir kek gibi oluyor.su anda da var...ohhh mis.sizdeki tarif nasill.
Bendeki tarif.
3Yum..2 su bard.seker... 1 su bard. Su...yarim su bard.siviyag.bir bucuk paket kabrtm.tozu.vanilya.un...
Puf noktasi.yumurta uc rak.cirpilacak.seker ilave edilince yedi dak.cirpilacakkk.krema haline gelecek.gerisi karisim.icine findik uzum limon kabugu rendesiii..ne isterseniz.
Ama bunu tepsiye dokup icine findik limon kabugu uzum...uzerinede findik veya ceviz ve her yeri kapanacak sekilde esmer susammmm...serpinnn.bolcaaaa..super.150 derecede pisecekkk...afiyet olsun.kalipta da super.