süt ne zaman goguslere dolar?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar bunu cok merak ediyorum. Bazilari gogus ucum buyudu kahverengilesti buyudu gerildi falan diyolar erken donemde. Ben 11. Haftama giricem ama hala onceki gibi goguslerm. Sizce normal mi ? Bende neden degisim olmuyor :)

Canım ilk gebeliğimde göğsümde en ufak değişiklik olmadı. Doğum yaptım beş dk sonra kocaman olmuştu :)

Valla iyide sütüm vardı. Normalde zayıftım hamileykende kilo almadım. Den korkma allah onu rızıksız göndermez dünyaya :)
Ay insallah :) bide normal dogummu yaptin ? Ben bayilmaktan korktugum icin nrmal istiyorum ama panik atakda var normal dogumda heycan yapip nefessiz kalmaktanda korkuyorum :) cok aciyomu bide bebegin cikmasi uzun mu suruyo acaba. Sanci cok oluyomus benm midem agrisa kivraniyorum yerde :D

Ay insallah :) bide normal dogummu yaptin ? Ben bayilmaktan korktugum icin nrmal istiyorum ama panik atakda var normal dogumda heycan yapip nefessiz kalmaktanda korkuyorum :) cok aciyomu bide bebegin cikmasi uzun mu suruyo acaba. Sanci cok oluyomus benm midem agrisa kivraniyorum yerde :KK70:
Normal Doğum yaptım canım. Valla öyle abartılacak bişey Yok. Benim canım çok tatlıdır ben doğurduysam herkes doğurur. Bebek doğma aşamasına gelince çıkması bi ıkınmaya bakıyor yeterki sancın düzenli gelsin açılma olsun. Korkacak bişey Yok zaten o Doğum heyecanı ağrısı kendiliğinden gelişiyor olaylar :)

Back
X