süt pompası yardımcı olurmusunuz

SEL_MAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
148
29
68
avent 1 : 135 tl avent 2 : 120 tl medela : 90 tl
kullananlar hangisini tavsiye edersiniz
ikinci el almayı düşünüyorum
çalışıyorum
hangisini önerirsiniz manuel,elekt.ve pilli özellikeri var sanırım bilgilendirirseniz sevinirim

Eklentiler

• avent1.webp
    avent1.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 141
  • avent2.webp
    avent2.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 135
  • medela1.webp
    medela1.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 154
Gerekirse manuel olsun ama sıfır olsun bence. Telefon, koltuk vs olsa neyse de pompayı ikinci el almayın derim. Chicco kullanmıştım manuel. 55TL ydi geçen yıl gayet de güzeldi. Ki bu fiyatlara çok daha iyileri vardır.

Ben lansinoh ile medelayı kullandım. İkisi de ikici eldi. Manuel sakın almayın aynı performansı vermez. Medeladan memnun kalmıştım, elektrikliydi.

ben avent elektrikli olan ürünü kullandım ve çok memnundum,diğerlerini bilmiyorum

Elektrikli ve iki başlıklı olanlarından alın, tek başlıklı olanlar çok zaman kaybettiriyor iş yerinde sağmak problem oluyor ben öyle almıştım pişman oldum

avent iki resim model var bunların farkları nedir biliyomusunuz
valla benimki ilk resimdeki olandı canım elektrikli, diğeri sanırım manuel. hatta ben burdan bir arkadaşa sattım çok yeniydi garantiside vardı, biberonu falan hiç kullanmamıştım. bunların durumu nedir?

valla benimki ilk resimdeki olandı canım elektrikli, diğeri sanırım manuel. hatta ben burdan bir arkadaşa sattım çok yeniydi garantiside vardı, biberonu falan hiç kullanmamıştım. bunların durumu nedir?
bende bakıyorum daha , az kullanılmış olmasına özen gösteriyorum tabi mavi olanda elektrikli diye geçiyor ama diğeriyle ne farkı var anlayamadım

ben ilk resimdeki avent i kullandım, masaj başlığı var ama o başlık göğüs ucumu acıttı, onu çıkarınca rahat kullandım. ikinci el almayın, çünkü zamanla makinenin çekiş gücü azalabilir diye duymuştum
ayrıca ilk resimdeki aventin üç kademesi var buna göre hangisi uygunsa onu kullanıyorsun
ikinci resimdeki avent hem manuel hem elektrikli olabiliyor, ayrıca kendine göre çekiş hızı ayarlayıp kaydedebiliyorsun, yani hazır modlar yerine kendin mod üretebiliyorsun.

Kesinlikle avent 1. Ablamın doğum sürecinde almıştık biz de.. çok kullanışlı çok memnun kaldı şimdi göğüs ucu kalkanını değiştirip bende kullanmaya devam edeceğim inşallah :) yalnız biz sıfırını 190 TL'ye almıştık. Şuan ki fiyatı gerçekten uçmuş..

ben ilk resimdeki avent i kullandım, masaj başlığı var ama o başlık göğüs ucumu acıttı, onu çıkarınca rahat kullandım. ikinci el almayın, çünkü zamanla makinenin çekiş gücü azalabilir diye duymuştum
bu pembe aventin pille kullanımı nasıl hani elektirk falan bulamazsam

Kesinlikle avent 1. Ablamın doğum sürecinde almıştık biz de.. çok kullanışlı çok memnun kaldı şimdi göğüs ucu kalkanını değiştirip bende kullanmaya devam edeceğim inşallah :) yalnız biz sıfırını 190 TL'ye almıştık. Şuan ki fiyatı gerçekten uçmuş..
evet sıfırı şuanda 300 tl peki pille kullanımı nasıldı iş görüyormu

bu arada da ilk resimdekini alacaksan pek temiz görünmüyor
bu pembe aventin pille kullanımı nasıl hani elektirk falan bulamazsam
pil takılıyor canım kalem pil sanırım. hiç kullanmadım o şekilde ama fark olacağını sanmam

Ben de avent kullandim ama aklinizda bulunsun bunlar bir sure kullanildiktan sonra randiman alinamiyor ve yedek parcalari nerdeyse pompanin fiyatina. Dikkat edin de astari yuzunden pahaliya gelmesin.

avent kullanıyorum memnunum canımı yakmıyor sütü güzel boşaltıyor ama biraz uzun sürüyor ... pil konusunda ise avent şarjlı pil ile çalışıyor bilginize ama pilin yeteceğini sanmam sürekli şarj etmen gerekebilir birde çekiş gücü düşük olur sütünü keser... artı bir öneri ikinci el alacakmışsın o durumda biberon almalısın avetn çünkü avent marka biberon dışında başka biberonla dolum olmuo ve çekiş için pompanın içinde bir lastik tabaka var onuda değiştirmen lazım bunları hesap edince bence sıfır almak daha karlı oluyo hem içinde iki tane pompa lastiği var buda sütünün güzel sağılmasına yardımcı... medelada kullandım fakat canımı çok yaktı hem aventin masajı sütü kesmio süt sağma konusunda aklına takılanları sorabilirsin 7 aydır sağıyorum...

buarada hangi şehirdesiniz 300 tl değil daha uygun fiyatlı ...

İki bebeğimde de madela siwing kullanmıştım ilki ikinci eldi ama zaten makinenin motoru ikinci el biberon ve pompa ucunu siz kendiniz için sıfır alabilirsiniz. Üstelik almasanız da steril aleti diye bi şey var. bu üçünden biri olacaksa aventin 1 numarasını derim. Kullanan arkadaşlarım oldukça memnun.

bende bakıyorum daha , az kullanılmış olmasına özen gösteriyorum tabi mavi olanda elektrikli diye geçiyor ama diğeriyle ne farkı var anlayamadım
canım sanırım mavi olan hem manuel hem elektrikli

Back
X