süt pompası ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ebb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
73
1
36
Sakarya
arkadaşlar ben 1 ay sonra işe başlıcam ve şimdiden süt pompası aldım medelanın. bebeğimin alışması açısından denemek amaçlı. kullananız var mı acaba 10-15 dk çalışıyo ama göğsüm tam boşalmıyo böyle mi oluyo tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?

cnm 5 ay once aldim medela cok memnunum. 10dakika bile bekletmiyorum 50 cc olunca birakiyorum. bakiyorum gelmesi azaliyor. madem sutun cok bitene kadar devam et cnm.

sütün çokluk azlığıyla alakalı.süt üretimi için tam boşaltmalısın göğsünü

ben kızım emdikten sonra sağıyorum makina çıkartamıyo ama bi sıkıyorum süt fışkırıyo göğsümden. acaba emzirmeden önce falan mı sağmak lazım ki ??

Bebek daha iyi boşaltıyor sütü. Her daim:)) ama işe başlayınca mecbur süt pompası kullanıcan Ben lansinoh çiftli pompa kullanıyorum, memnunum. Ama medelayı da iyi diyorlar. Benim işyerimde çok kullanan var.

orası doğru da benim kızım tek göğsümü emiyo genelde ikisini birden pek emmiyo bi kaç kez zorldım kusuyo çok mu geliyo acaba bende tereddüt ettim sütüm mü az acaba diye kilo alışı da güzel ama çözemedim pompada mı bende mi problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…