Bebek Beslenmesi Süt sağarak beslemek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğim henüz 50 günlük yeterli şekilde ememedigi için mama takviyesi yapiyorum. Tabi biberona alıştığı içinde sütümü sagmak zorunda kalıyorum. Gogsumu asla almıyor. Benim sorum şu sagarak kaç aya kadar beslediniz. Ben en bir yıl vermek istiyorum. Sütüm de azalma olur mu? Aylarca bu sekilde besleyebilenler nasıl basardiniz?
Merhabalar. Sağdığınız sürece sütünüz devam eder. Ne kadar sık emzirir veya sağarsanız sütünüz o kadar çoğalır. Nacizane tavsiyem; 2 yaşına kadar anne sütü verin. Birde, anne memesini emmesi sadece doyum sağlamak amaçlı olmuyor. Huzur güven hissediyor. Güvnli bağlanmaya önemli katkıları oluyor. Biberonu emmek daha kolay anne memesi daha zor oldugu için anne memesi çene kaslarını da geliştirir. Bebeğiniz biberon kolaylığına alıştığı için meme emmek istemiyor ama doktorunuzun yardımı ile bu sorunu aşabilirsiniz..

Benim bebeğimde ne yaptıysam emmedi. Bende çözümü sağmakta arayanlardandım. Philips in elektrikli süt sağma makinesinden almıştım ama onun vakumu sütümü arttırmaya yetmedi. Bende hastaneden kiraladım onlar daha kuvvetli çekiyor. Çok çok faydasını gördüm. Oğlum 2,5 aylık hala sağarak veriyorum. 3 saati geçirmemeye çalışıyorum

Back