canim bebeklerimiz ayni yasta ve seninle hemen hemen benzer sorunlar yasiyoruz basindan beri,sutu sagarak vermenin ne yipratici oldugunu cok iyi biliyorum.ise de baslamissin,daha da zor olucak,yine de sabah ise gitmeden once sag kendini,sagabildigin kadar,bosaltamasan bile sikma canini,her damlasi degerli,isten gelince bir daha ve bir defa da yatmadan once sag,ne kadar cikarsa versin bebegine kim bakiyosa.Benim de bebegim son gunlerde benim sutumu istemez oldu,sagdigim sutu ikina sikila zorla iciriyorum,onu da en fazla 70 cc iciyor,ardindan mamayi verince hopur hopur yutuyor masallah,resmen sutumu begmiyor findigim.Haliyle benim de motivasyonum azaldi ve daha az sagar oldum,dolayisi ile sutumde de azalma oldu.Sutumu istemedigi icin attigim bile oldu,canimi sikmiyorum artik,elimizden geleni yaptik,yapacagiz da.Bebegin az yiyordu,duzelme oldu mu?Hic sikma canini ve verebildigin kadar sutunu ver,cok sukur bugune kadar az da olsa aldi anne sutunu,hic alamayan bebeler de var.Surdurebilirsen az az 6 aya kadar sagarak vermeye devam et derim ben,ben kednim oyle yapmaya ugrasicam.Saglicakla kal canim.