Süt sağma makinası alanlar ??? Acil yardim

geçen yıl medela marka almıştım, 144 liraydı. Geçenlerde arkadaşım da yaklaşık aynı fiyattan aldı. Elektrikli-pilli modeli, ben oldukça memnun kaldım.

Hangi marka sağma makinasını önerirsiniz?
Ne kadara aldınız?

ben philips avent marka süt sağma makinesi aldım hem eliktrikli pompası var hem elle sağılan pompası var. içinden 3 tanede süt saklama kabı çıkıyo. çok memnun kaldım. 5 aydır kullanıyorum.fiyatını bilmiyorum çünkü internetten ikinci el aldım 80 tl ye. sıfır modelleri çok pahalı 300-400 tl arası galiba

Son düzenleme:
manuel almanızı önermem çünkü çok zorlanıyordum manuel alacaklarada lansinoh süper ama çok uğraştırıyo manueller kesinlikle elektirkli

medela mini elektrikli kullanıyorum. çok memnunum. fiyatı yanlış hatırlamıyosam 120-130 civarları olması lazım...

arkadaşlar bu süt sağma makinelerinden illa almak mı gerek? bebek emmezse mi almak gerek yoksa?
benim doğumuma 2 ay var daha, alınacaklar listesine eklemeli mi?

bnede medela mini elektrikli olanını aldım henüz kullanmadım ama tavsiye üzerine bunu aldım ... havuzlu handa 110 liraydı nakitte 100 liraya geldi ben daha ucuzunu görmedim başka bir yerde....

arkadaşlar bu süt sağma makinelerinden illa almak mı gerek? bebek emmezse mi almak gerek yoksa?
benim doğumuma 2 ay var daha, alınacaklar listesine eklemeli mi?

Valla çalışan için şart bence..

Bende görümceminkini aldım onu kullanıcam..Medela marka.. Burada bir bebek mağazasında fiyatı 115 tl idi

Back
X