Süt sagma makinasi tavsiye

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Arkadaslar tavsiye lutfen tekli model mi yoksa 2 limi almak gerekli hangi marka almaliyim.birde hastaneye yanimiza goturmeye gerek varmi süt gelmesi icin

kraft kullandım pek tavsiye etmem açıkçası. Çiftli hiç kullanmadım ama okuduğum kadarıyla çekiş güçleri az olabiliyormuş. Hastaneye götürmeni tavsiye ederim. Ben götürmemiştim süt çok az gelmişti çünkü, hastanenin makinesini kiralamıştık. (Yine de çok geldi sayılmaz, ama denemeye değer.) Bebişi bol bol emzirmek gerekiyor süt gelmese bile emzir zamanla süt kanalları açılıyor. Sağma makineleri pratik evet ama en çok bebiş emerken süt geliyor. Süt kanallarınızın açılması 1-2 haftayı bulabilir ya da hemen gelebilir. Başlarda yara olabiliyor benim olmuştu çok acı verdi sonra bir göğüs ucu kremi buldum kullandım dua ettim yapana. yara olursan hemen başla hiç bekleme geçer diye. şimdilik tecrübeler bu kadar :) Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına al.

Kesinlikle medela swing. Oğlum ilk 6 ay emmedi sağıp verdim sütüm de azalmadı hatta arttı. Kızıma sarılık yüzünden sağıp verdim şimdi emiyor çok şükür yine azalmadı. Hızlı çekiş sağlıyor ayrıca ve 5 kademeli. Hala kızım emdikten sonra sağıp buzluğa atıyorum.

Bu biraz da sutunuzun gelme sekliyle alakali lansinoh kullanmistim ben elektrikli ciftliydi ama genellikle tekini kullandim cok memnun kaldim
Hastanede ihtiyacim olmadi cok sukur zaten hemsireler emzirmen konusunda yardimci oluyor ama yaninda bulundurmanda fayda var bir de cay kasigiyla vermeyi tavsiye ediyorlar biberon alan bebek memeyi almayabiliyor sonrasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…