sut sagma makinasi

aysemnaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
20
1
39
Arkadaslar diger ay ise basliyacam malum elle sut sagmak cok zor hangi marka elektronik sut sagma makinasi alayim.

avent elektrikli kullandım ben eh işte öyle süpe değildi bana göre, sonra bozuldu arkadaştan ödünç lansinoh manueli kullandım bir baktım elektrikli ile 20 dk da yaptığım işi manuelle 10 dk da yapıyorum, şimdi wee nin manuelini kullanıyorum memnunum

A aysemnaz Ben de yeni dogum yaptim, 4 subatta medela mini elektirikli ve pilli sut pompasi aldim. 2 ya da 3 kez kullandim. Fakat ben emziremedigim ve her 2saatte bir sagmak zorunda oldugum icin gece bebegimin yaninda kullanamiyorum sesinden dolayi. Baska bi markanin manuelini kullanacagim.Elden cikarmak istiyorum , faturasi garanti belgesi tum parcalari tam. Fotograflarini cekip konu acacagim ama bi turlu firsat bulamadim. Ilgilenen olursa benimle irtibata gecebilir.

ben de doğuma hazırlık bir arkadaşımdan milkway inkini aldım. henüz kullanmadım ama arkadaşım verimli bir şekilde kullanmış.. bakalım bi doğsun artık bizimkisi de deneyelim :)

SCF332_01-IMS-tr_TR.jpg
cok memnunum

lansinoh ikili.. tekliside aynı işi görüyor aslında ikilide aparatlar çifter çifter sadece..

Ben Lansinoh kullandım, çekişi fena değildi. Ama benim plastik malzemeleri çok çabuk eskimeye başladı, yedek plastik malzemeleri satılıyor. Ancak makine bozulursa yetkili servisi yok, haberiniz olsun. Philips Avent hiç kullanmadım, sesi çok çıkıyormuş denilene göre, ben genel olarak avent kalitesini beğenirim.
En faydalı bulduğu sağma makinesi ise hastane tipi kiralık makine. Ben Medela marka kiralamıştım. Çekiş güçü lansinoh pompaya göre çok dah yüksek ve çok daha hızlı sonlandırabiliyordum, sesi de daha az.

X