Süt sağma makinesi alan varmı? Ya da kullananlardan iyi yorum alanlar..

de_derya

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
55
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar, süt sağma makinesi arayışı içerisine girdim şu sıralar.. Fellik fellik gezip araştırıyorum.. Sizlerden de alan, ya da almayı düşünen varmı? Hangi marka, hangi ürün?

Merhaba kızlar, süt sağma makinesi arayışı içerisine girdim şu sıralar.. Fellik fellik gezip araştırıyorum.. Sizlerden de alan, ya da almayı düşünen varmı? Hangi marka, hangi ürün?

canım ben lansinosh marka aldım ikili diye özellikle tercih ettim 142 tl ye jokerden aldım yorumları iyi diye duymuştum
benim tercih etme sebebim üçüzlerim olcak çift taraflı olması avantajdı çabuk sağma açısından birde çalışıyorum sağıp gitcem o yüzden
ama eğer tek bebeğim olsaydı ve evde olsaydım avent alırdım

canım ben lansinosh marka aldım ikili diye özellikle tercih ettim 142 tl ye jokerden aldım yorumları iyi diye duymuştum
benim tercih etme sebebim üçüzlerim olcak çift taraflı olması avantajdı çabuk sağma açısından birde çalışıyorum sağıp gitcem o yüzden
ama eğer tek bebeğim olsaydı ve evde olsaydım avent alırdım

Bende aynı markayı aldım aynı sebeplerden dolayı inş. kullanışlıdır. bazıları sağarken acıtıyormuş. Birde göğüs ucu kremi kullanmaya başladım şimdiden doğum öncesi kullanmanın faydası varmış

Back
X