Doğuma Hazırlık Sut Sagma Makinesi Tavsiyesi...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papyonkilikli

kulillah summe zerhum....
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
7.898
15.458
298
Hanimlar yakinda dogumum olacak insallah. kizimda renz kullandim bozuldu carcabuk. memnun oldugunuz markalari yazar misiniz?

herkes phıps avent dıyor dıye elektırıklısını almaya gıttım ama satıcı cok samımı oldugunu ve mamajoo almamı tavsıye ettı . avets ın bır sure sonra cekım hızı dusuyrmus şikayetle gerı gelıyormus müşteriler .tabı kullanmadıgım ıcın bılemem ama ınandım tabı. hem avent mamajoo dan daha pahalıydı nıye onu satmak ıstemeısnde bunu satsın ki dedım tabıı

Bu konuyla bende ilgileniyorum . Yakında benimde ihtiyacım olucak ve hangi markayı alıcam hiç bir fikrim yok.Önerilirinizi bekliyoruz anneleer

Kızlar bu pompalar kiralanamıyor mu ?
Ben güzel,profesynl bi pompa kiralamak istiyorum
Yardımcı olur musunuz....

benim aklım buna yattı hem elektronik hem yorumlar güzel kötü bir yorum okumadım e bebekte indirimde

Ben lansinoh almayı planlıyorum. Fiyatı da uygun 159 tl ye buldum. Pek kötü yorum okumadım. Elektronik biraz şans işi derim hep. Deneyip göreceğim artık.

Eki Görüntüle 2011547
benim aklım buna yattı hem elektronik hem yorumlar güzel kötü bir yorum okumadım e bebekte indirimde
kesinlikle tavsiye ederim. konu sahibi mamajoo cok iyi biberonu da cok guzel biberon emmeyi bilmeyen kizim pek zorlanmadı bunu emerken. 4. yada 5.ayarda cok guzel sagim yapiyor. fazla ayari da var ama..

İLk kızımda Kraft kullandım çok memnun kaldım dijital ekranlı olanını. İhtiyacı olan birine hediye verdi eşim onu geçtiğimiz ay. Bana da lansinoh çift taraflı aldık indirimdeydi Baya zamandır e bebekte . Şehir dışına taşınacağımız için. Uzun yol çok gidip gelicez ve yolda sağmam gerekiyor sütü . Lansinoh teyzemin tavsiyesi . Teyzem öğretmen her doğumunda sütten kesene kadar kullanıyor. 2 çocuğuna kullandı hala çok iyi durumda dddi .

ben günde 4-5 saat çalışacağm için manuel aldım. Wee tercıh ettım yorumlar da güzel ama kullanmadığım için henüz ürün ile ilgili yorum yapamayacağım.

Kuzenlerimin tavsiyesi ile bende weewell aldim onlar cok memnun siddetle tavsiye ettiler bakalim ben memnun kalacakmiyim aldim henuz kullanmadim dogumu bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…