Süt sağma

Matunumm

Canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
790
386
Meraba arkadaşlar
Sütümu dolaba koyuyorum. Yanlız şöyle bi sorum vsr mesela bir ay önce süt sagdim posette yer var şimdiki sütümu sagip aynı posete koyabilir miyim. Farklı zamanlarda sagilan sutler aynı posette karisirsa sorun olur mu?

canım bence karıştırma bu konuda tecrübeli değilim ama şöyle bi düşününce baya zaman geçmiş üstünden yararı yerine zararı olmasın.

Sağolun arkadaşlar bende öyle düşündüm ama emin olamadım bebeğim daha elli dort günlük buzluktaki süt altı ay kullanılabiliyo süt posetim yedek yoktu ondan buzluktakilern üstüne sagsam mi diye düşündüm. Ama karıştırmiyim yine ne olur ne olmaz

Tabi ki karıştırmamalısın. Donmuş olan sütün üzerine derecesi yüksek, ılık sütü koyarsan donmuş sütün bir kısmı erir ve tekrar donarsa bozulmuş olur. Bebeğine zarar vermesi çok muhtemeldir.

KARIŞTIRMA canım birde şunu soyleyim ben buzluğa atılan sutu bebek içecek mi donmuş çözünmüş sütü bebeğim içmedi beni... ve de mantıksız oluyo buzluğa atmak çünkü bebek büyüdükçe o sağdığın süt yetmio takviye yapman gerekio sütler karşıo bebekte karın ağrısı oluyor... ( örneğin 100 ml koydun buzluğa attın bebek 3 aylıkken bebek 9 aya yaklaşırken çıkardın bebeğe 100ml azz gelio mecbur süt vermen gerek oda bebekte iki ayrı sütten ağrı yapıo bilgine...) 30 tane boyle süt atsan günde 5 öğün süt alan çocuk için 6 gün gidio...

X