Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi süt sağmaak için süt pompası

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
medela mini elektrikli pilli süt pompası kullanıyorum,almadan önce çok araşırdım forumları falan,genelde %95 oranında memnuniyet var diye aldım,memnunum

geçici kullanım için milkway tavsiye edebilirim bebişim yoğun bakımda kaldı 4 gün boyunca kullandım memnunda kaldım fiyatıda iyi 35 tl uzun süreliyse pek tavsiye etmem...

ben ilk başta kraft almıştım hiç memnun kalmadım hemen bozuldu zaten sonra Philips avent aldım kullanılyorum çok memnunum .

Son düzenleme:
Peki kızlar sağılan süt aynı gün tüketiliyor değil mi?

Bir de elektriksiz kullanan var mı?
Bende almayı düşünüyorum da,sütü arttırıyr değil mi sağmak?

Peki kızlar sağılan süt aynı gün tüketiliyor değil mi?

Bir de elektriksiz kullanan var mı?
Bende almayı düşünüyorum da,sütü arttırıyr değil mi sağmak?

Elektirksizleri çok tavsiye etmiyorlar, hem canın daha fazla yanabiliyormuş hemde eğer öyle oluk oluk gelen bir sütün yoksa(ki benim yok) kaliteli bir sağım sağlamıyormuş. Ben lansinoh marka elektirkli sağım cihazı kullanıyordum. Hem sütü arttırır demişlerdi, bir müddet kullandıktan sonra sanki zaten zorla gelen sütüm, iyice kesilmeye başladı, doktorla görüştüm,, eğer emzirebiliyorsan hiç sağma dedi, çünkü yoğun sağım bazı durularda süt kanallarını kapatabiliyormuş, bende sağmayı kestim emzirmeye devam ettim, uzun uzun olmasada ilk başlarda günde 15 dakkadan 5 kere falan,, benim kaçan sütüm geri geldi =) mümkünlüğü varsa sağma derim canım,, bırak bebek kendi göğüsü tutsun emsin..
Sağma makinasından çıkan sütümü ben en geç 4 saat içinde bebeğime veriyordum tabi 4 saatlik süredede buzdolabında muhafaza edip, benmarin yöntemiyle tüketileceği zaman ısıtılarak. 24 saat bekletme derim taze taze içsin bebişin =))

Son düzenleme:
Ben de ameda kullanıyorum. Ama ağız kısmı göğüslerime büyük geliyor. küçültücü aparat alıcam. aynı sorunu yaşayanlar varmı ?

Özelden msj atamıyormuşum o yüzden buradan yazıyorum,ağararım mağazadan bulamadım ama internette görmüştüm henüz alma fırsatım olmadı benim şu sıra sütümde ilgili farklı problemim var onu halledebilirsem almayı düşünüyorum bende bu şekilde çok fazla sağım yapamıyorum çünkü.

ben medelanın klasik süt pompasını kullanmıştım,kızım emmeyi hiç istemiyordu günde 5-6 kez kullandım aylar boyunca,hiç birşey olmadı.hatta sütüm kesildikten sonrada
buzlukta sakladıklarımlada baya idare etmiştik.

Lansinoh un bi önceki manuel modelini deneyin
Banyo fıskiyesinr dönersiniz :)

Back
X