- Konu Sahibi sevcanngxuxzell
-
doğum yapan anneler size bir sorum olacak, sütü sağdıktan sonra süt saklama poşetinemi koyup saklasak yoksa süt saklama kaplaramı (biberon) koyup saklasak? bu sütleri sarımsaklasaktamı saklasak sarımsaklamasaktamı saklasak gibi oldu sırnaşık şey şimdiden teşekkür ederim. :icecream: birde biberon ısıtıcısı alsammı siz kullandınız mı? sağılan sütü neyle ısıttınız? coksekeriremsu
BEN SUTUMU LANSINOH SUT SAKLAMA POSETLERINDE SAKLIYORUM.DONDURUCUDAN CIKARDIKTAN HEMEN SONRA HIC BEKLETMEDEN ILIK SUYUN ICINE KOYUYORUM.SAKIN KAYNAR SUYA ATMA.BENIMDE POSETLERIM BITMEK UZERE KARARSIZIM SAKLAMA KABIMI ALSAM DIYE.AMA SAKIN HA BUZDOLABI POSETINE KOYMA.SUT SAKLAMA POSETLERI STERIL.BUZDOLABI POSETI DEGIL.EGER UZUN SURELI STOK YAPMAK ISTEMEZSEN KABLAR DAHA MANTIKLI.kaydirigubbakcemile2
canım sütünü anladıgım kadarıyla direkt buzluktan çıkarıp sıçak suya koyuyormuşsun ama YANLIŞ sakın öyle yapma buzluktan çıkarınca buzdolabının altına koy kendiliğinden erisin tamamen eridikten sonra buzdolabından çıkar ve ve öyle çook sıcak olmayan suda ısıt. sakın buzluktan buz şeklindeyken buzdolabına koymadan açık havaya sıcak suya falan koyma. BESİN DEGERLERİ ÖLÜR YOKSA nasıl kendiniz için yiyecekleri buzluktan çıkarınca ilk dolapta bekletip eriyince yiyorsak aynen öyle yapın sütlerinizi BU ÇOOOOK ÖNEMLİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?