süt yetersizliği, bebek uyku düzensizliği..............

minikpapatyam

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
20
0
6
35
Konya
arkadaşalar bebeğim 3,5 aylık sütüm yetersiz olduğundan mama takviyeli gidiyorumm.. bunun için ciddi anlamda kötü hissediyorum.. sütün yetersiz oluşu kansızlık sebebi, ile olabilirmi sizce? ayrıca yemediğimde de gram süt çıkmıyor..

ayrıc a bebeğim gündüz neredeyse hiç uyumuyor uyusa bile en fazla yarım saat ki dakika bile şaşmıyor ancak gece uyuyabiliyor bu süre zarfında acıkırmı aıksa zaten uuyanırmı? uyanmadığı için karnınıda doyurmaması problemmi? lütfen yardımcı oln tşk ederim

bende basından berı mama verıyorum sutum yetersız cnm.napalım bızmı ıstedık bunu.varsın mama alsınlar karınları doysunda
gece hıçmı uyanmıyor.3,5 aylık olmuş uyanmasada uyandırma derım eğer kılo alışı normalse takma cnm uyanmaması ne guzelya ıste

Arkadasim oncelikle bebegini Güle güle buyut. Bende ogluma ilk dogdugundan bu yana hep anne sütü ile mamayi birlikte verdim. Sutun olmamasi biraz hormonal ve vucut yapısına bagli iken biraz da senin beslenme duzenine bagli olabilir. Emzirme oncesi ve sonrası mutlaka ams mutlaka bir bardak su icmelisin. Sutu en çok artiran sey budur. Bebeginin gunduz uyumayip gece uyumasi durumu simdi 1,5 yasinda olan benim oglumda da var. Öncelikle gece asla kendiliğinden beslemek icin uyandirma. Sonrasinda alışır cok pisman olursin. Zaten bir kac ay sonra dis çıkarırken yeterince uyanacak :)) Gunduz ise uyumamasinin nedenini cok iyi gozlem yaparak incelemesn. Ornegin ben hep her ortamda seste ve isikta uyusun diye ugrastigim oglum icin en sonunda pes edip yalniz karanlik ve sicak bir odada emerek uyutmaya razi olmuştum. Birde bazi bebek iyice doydugunda bazi bebek ise gazi iyice çıktığı zaman uyuyabilir. Kolay gelsin.

Ha bu arada son anda aklima geldi. İnternette uyku melegi isminde bir site var. Ben onu takip etmistim. Umarim işine yarar.

öncelikle çok teşekkür ederim arkadaşlar her ne kadar en büyük düşmanım mama da olsa razıyım yeterki meleğim doysun..

çünkü şimdilerde yepyeni birşey yaşıyoruz öyleki doğdu doğalı böylesini hiç yaşamamıştım 3 gündür ne beni emiyor nede mama alıyor.. :(( araştırdım orta kulak iltihabı olabilir diye düşünerek hiç bir belirtiye rastlayamadım.. acıkıncada kıyameti koparıyor ki.. en sonunda zorla mamayı verdim.. vermemle ağzından ve burnudan kusması bir oldu.. öyle fazla kustuki kendini ve beni baştan ayağa ıslattı.. o emmedikçe sütümde çekiliyor artık ne yapacağımı hiç bilemiyorum sizlerde yaşadınızmı böyle bir dönem çıldırmak üzereyim.. :(

öncelikle çok teşekkür ederim arkadaşlar her ne kadar en büyük düşmanım mama da olsa razıyım yeterki meleğim doysun..

çünkü şimdilerde yepyeni birşey yaşıyoruz öyleki doğdu doğalı böylesini hiç yaşamamıştım 3 gündür ne beni emiyor nede mama alıyor.. :(( araştırdım orta kulak iltihabı olabilir diye düşünerek hiç bir belirtiye rastlayamadım.. acıkıncada kıyameti koparıyor ki.. en sonunda zorla mamayı verdim.. vermemle ağzından ve burnudan kusması bir oldu.. öyle fazla kustuki kendini ve beni baştan ayağa ıslattı.. o emmedikçe sütümde çekiliyor artık ne yapacağımı hiç bilemiyorum sizlerde yaşadınızmı böyle bir dönem çıldırmak üzereyim.. :(
Canim ya inanki okurken kizdim yani bebisini doktora gotur lutfen bole internetten arastirmakla olmaz 3 gun diyosun mutlaka bi derdi vardir belki midesini usuttu benimde 2 aylik oglum bi kez benim oglumda o sekilde kustu nezle olmus burundan nefes alamadigi icin ememiyormus sprey verdi yemesi duzeldi kusma sebebide aynidir sanirim ama mutlaka bi doktora goster

merhaba, bebeklerde uyku düzensizliği normaldir.biz kaç yaşındayız bazen uyuyamadığımız olmuyor mu. onlarda yasayan bi canlı robot değil her gün aynı olmasını beklememek gerekir. arkadaşa katılıyorum ciddi bl durumda doktora gitmek gerekir. gece emzirmesi küçük bebekler için çok önemli. ben dördüncü ayda bırakmak istediğimde doktorum hayır dedi devam et. altıncı aydan sonra sabah beslenmesi lyise bırakılabilir. bebekleri uykuya alıştıracagız diye acda bırakmamak gerekir diye düşünüyorum. saygılar

Back
X