Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Özele mi gittin alsem. Kontrol altında tutması gerekirdi seni. Ben özele gitmiştim araştırma asistan oluyor falan diye. Özelde Dr ben muayene ederim sıkıntı değil ama buralarda paran boşa gider, araştırmaya git, asistan da olsa herşey hocalarına iletiyorlar demişti. Yumurta takibinde araya hafta sonu girmişti. Hemşire aradı pazar günü hastaneye, doğum haneye gel demişti gitmiştim araştırma hastanesinde.
Domates çorbası var, ciğer patates kızarttım, salağa var, sarmalar daha bitmedi. 3 dilim baklava bile kaldı daha ne yemek yapsam acaba? Sanki yetmeyecek gibi
Özele mi gittin alsem. Kontrol altında tutması gerekirdi seni. Ben özele gitmiştim araştırma asistan oluyor falan diye. Özelde Dr ben muayene ederim sıkıntı değil ama buralarda paran boşa gider, araştırmaya git, asistan da olsa herşey hocalarına iletiyorlar demişti. Yumurta takibinde araya hafta sonu girmişti. Hemşire aradı pazar günü hastaneye, doğum haneye gel demişti gitmiştim araştırma hastanesinde.