• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Başka tarif kaldı mi Nevoş 😊 çok güzel sütlü tatlılar var aslında , onlar gelmedi 🤔 tavuk göğsü, kazandibi, keşkül gelecek diye düşünüyordum, onlar yok 🙈
Bir tane daha gelecek canım🤗
Kazandibi 2 defa yapıldı aksilik oldu.Biri eklemedi tarifi değişyirdi.Biri ekledi detaylar yoktu yine tarifi değiştirdi.
Nasip bakalım🤗

Bir tane daha gelecek canım🤗
Kazandibi 2 defa yapıldı aksilik oldu.Biri eklemedi tarifi değişyirdi.Biri ekledi detaylar yoktu yine tarifi değiştirdi.
Nasip bakalım🤗
Geçen aylarda kazandibini yasminsay yasminsay yapmıştı, çok güzel görünüyordu onun yaptığı, sütlü tatlılar içinde bir tık daha zor olan bir tatlı bence de ,herkes yapamayabilir 😌
Gelsin bakalım son tarifimiz de 🤗 fasulye olarak oylamayı takip etmek de nasip oldu bana da 🙈🤩

Sarma diye diye bana da sardırdınız, belim bıhınım koptu, canım çay istedi, biriniz bana çay yapsın :rolleyes: yaprak ve dut yaprağı sardım, dutları arada kakalarom bizimkilere:KK53:

Eklentiler

• IMG_20210515_172042.webp
    IMG_20210515_172042.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 38
Geçen aylarda kazandibini yasminsay yasminsay yapmıştı, çok güzel görünüyordu onun yaptığı, sütlü tatlılar içinde bir tık daha zor olan bir tatlı bence de ,herkes yapamayabilir 😌
Gelsin bakalım son tarifimiz de 🤗 fasulye olarak oylamayı takip etmek de nasip oldu bana da 🙈🤩
Aynen canım yapmak istemediler.
Bakalım nasıl hissedeceksin😍

Bu olar mı farklı tarif yapmıştım, tutturamadım bıraktım Evdekiler tadını beğendi ama görüntü içime sinmedi🤦‍♀️

Eklentiler

• IMG_20210511_220344.webp
    IMG_20210511_220344.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 42
Sarma diye diye bana da sardırdınız, belim bıhınım koptu, canım çay istedi, biriniz bana çay yapsın :rolleyes: yaprak ve dut yaprağı sardım, dutları arada kakalarom bizimkilere:KK53:
Ellerine sağlık. Ben de yaptığımda dut karışıktı. İnan üzüm yapraklarını bırakıp dut yedim. O kadar tatlıydı ki :kk77:

Bu olar mı farklı tarif yapmıştım, tutturamadım bıraktım Evdekiler tadını beğendi ama görüntü içime sinmedi🤦‍♀️
Güzel olmuş aslında, sunumda bir şeyler ekleyerek çok da güzel görünürdü bence 😌 ama insan kendi içine sinmeyince paylaşmak istemez ,haklisin 😌 Ama olsun, fırın sütlaç senin nasibinmiş, çok da güzel yapmışsın 🤗

Back
X