• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Çok güzel olmuş Nevoş, tarif versene 😍
Ellerine sağlık. Ben de yaptığımda dut karışıktı. İnan üzüm yapraklarını bırakıp dut yedim. O kadar tatlıydı ki :kk77:
Yaprağın tadı geçmiştir, ondan tatlıdır😜yapraklar küçükmüş, bayağı oyaladı bu sefer, ama dut yaprağı hemen sarılıyor😍
Benim de çok kısır yapasım var :KK53:
Deme öyle deme, benim yaptığım hoşuma gitmiyor, çok güzel kısır yaparım diyen tarif atsın bana 😍
Güzel olmuş aslında, sunumda bir şeyler ekleyerek çok da güzel görünürdü bence 😌 ama insan kendi içine sinmeyince paylaşmak istemez ,haklisin 😌 Ama olsun, fırın sütlaç senin nasibinmiş, çok da güzel yapmışsın 🤗
Normalde yağ ve şeker serpilip muhallebi öyle seriliyor tepsiye. Ama bu tarifte direk seriliyordu, yaptım 2 saat sonra dilimledim altına baktım kızarmamış tı, tekrardan tavaya yağ şeker serpip kızarttım, şekil bozuldu, yüklesem tarifi yapan olursa onunki de olmaz diye vazgeçtim, yoksa sunumla hallederdim.
Benim canımı da sarma istetiyorsunuz yaa, bayılırım zaten sarmaya 🤤 ama yaprağım yok 🤷‍♀️ şu kısıtlama kalksın pazara gidip alacağım hemen 😅
Canınız istemesin diye çiğ halini çektim 🤣🤣🤣
Eki Görüntüle 2849876

Duyanlar duymayanlara anlatsın ,sosyal sarma sardı :halay: :KK53: :KK73: bir bu kadar Daha iki tabak çıkar 🤣🤣
Nevreste Nevreste
Güneş vurmuş o güzelliğe, e güzel dıruyor😍

Çok güzel olmuş Nevoş, tarif versene 😍

Yaprağın tadı geçmiştir, ondan tatlıdır😜yapraklar küçükmüş, bayağı oyaladı bu sefer, ama dut yaprağı hemen sarılıyor😍

Deme öyle deme, benim yaptığım hoşuma gitmiyor, çok güzel kısır yaparım diyen tarif atsın bana 😍

Normalde yağ ve şeker serpilip muhallebi öyle seriliyor tepsiye. Ama bu tarifte direk seriliyordu, yaptım 2 saat sonra dilimledim altına baktım kızarmamış tı, tekrardan tavaya yağ şeker serpip kızarttım, şekil bozuldu, yüklesem tarifi yapan olursa onunki de olmaz diye vazgeçtim, yoksa sunumla hallederdim.

Canınız istemesin diye çiğ halini çektim 🤣🤣🤣

Güneş vurmuş o güzelliğe, e güzel dıruyor😍
Sağol canım🤩 Şunu yaptım🤩
IMG_20210515_160405.webp
IMG_20210515_160421.webp

Back
X