• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
sağ ol kuzum. bence femara üzerine klomen böyle yaptı. gerçi kortizon iğnesi de vuruldum geçen hafta. belki o da baskılamıştır akıntının akıp gitmesini. bu ay kullanmayacağım bir şey.

geçmiş olsun canım. üzüldüm valla. antibiyotikle geçer diye düşünüyorum iltihap durumun. yazdı mı?
Ya başka doktora mı gitsen😒

sağ ol kuzum. bence femara üzerine klomen böyle yaptı. gerçi kortizon iğnesi de vuruldum geçen hafta. belki o da baskılamıştır akıntının akıp gitmesini. bu ay kullanmayacağım bir şey.

geçmiş olsun canım. üzüldüm valla. antibiyotikle geçer diye düşünüyorum iltihap durumun. yazdı mı?
Aynen üst üstte onları almakta kolay değil hormonlar tepe taklak oluyor bu ay dinlen bakalım inşallah gerek kalmadan olur 🤲

Serum iyi gelicektir dedi 10tane igne anlamiyorum intihap durumunu testlerin hepsi kızda kaldi

Teşekkür ederim hepinize😘💕
Jenna Jenna
alsem alsem
Özel hastane diye test çabuk çıktı negatif
Ama vücudum intihap toplamis ayaklarıma kadar inmis serum takti igne verdi ilaclar bitince gel dedi şükur hastanede yatirayim dinlen dedi cocugum var dedim 🥲
Neysee saglıkl olsun dicem korona degilim nekadar dogruysa test tabiki
Tekrar geçmişler olsun FilizCan :KK68: :KK60:

Vücudunun iltihap toplaması iyi değil canım. Çocuğa birkaç gün bakarlar evde. Niye doktorun dediğini yapmıyorsun. Daha önce de bu iltihap olayı olmuştu. Tedavi olman lazım. Korona çıkmamış şükür ama bu iltihap da virüs kadar ciddi ve tehlikeli ...
Ablaa eylülü kimseye emanet edemem ben onsuzda duramamki🤷🏻‍♀️
Intihab çok var 10yasimdan beri dizlerim şiş gorsen 64kiloya düsmüsken birden vucuduma 5kilo geldi intihaptan neyseyaa gecer umarim çok sagol

Ablaa eylülü kimseye emanet edemem ben onsuzda duramamki🤷🏻‍♀️
Intihab çok var 10yasimdan beri dizlerim şiş gorsen 64kiloya düsmüsken birden vucuduma 5kilo geldi intihaptan neyseyaa gecer umarim çok sagol
Bir romatolojiye gorunsene filiz benim kanda iltihap yokken mr da çıkıyor mesela seninde öyle biseu olmasın inşallah ama yine de bir duş peşine derim

Bir romatolojiye gorunsene filiz benim kanda iltihap yokken mr da çıkıyor mesela seninde öyle biseu olmasın inşallah ama yine de bir duş peşine derim
Zaten dizimde baglar yırtik minüskus var amelyat demisti ama belimdede sorunum var fizik demisti eee koronadan zaten yeni yeni doktora gidiyorum ama yaş ilerledikce ciddi sorunlar çıkabiliyo

Zaten dizimde baglar yırtik minüskus var amelyat demisti ama belimdede sorunum var fizik demisti eee koronadan zaten yeni yeni doktora gidiyorum ama yaş ilerledikce ciddi sorunlar çıkabiliyo
Fizikten yeşil alan açtır git romatolojiye ağrılarımiz aynı bizim benim de yeni yırtıldı bağlar

Zaten iltihap kikirdaga dogrudan zarar veriyor bunların tüm sebebi iltihaplı romatizma olabilir ...10 yıla kadar bilinmiyordu ama o kadar çok iltihaplı romatizma hastası var ki kendi teşhisi konulmakonulmayan muhakkak git baktir

Fizikten yeşil alan açtır git romatolojiye ağrılarımiz aynı bizim benim de yeni yırtıldı bağlar

Zaten iltihap kikirdaga dogrudan zarar veriyor bunların tüm sebebi
Kızdan indirimli bakiliyoruz şükür orda yaptircam bundan sonra hepsini canim cok sagol 🤲💕

Jenna Jenna
alsem alsem
Ama vücudum intihap toplamis ayaklarıma kadar inmis serum takti igne verdi ilaclar bitince gel dedi şükur hastanede yatirayim dinlen dedi cocugum var dedim 🥲
Geçmiş olsun canım ❤️ 😕

Ya başka doktora mı gitsen😒
1-2 gün daha geçmezse gideceğim nevoşum. şu antibiyotik ne yapacak bi göreyim. zaten adet olunca kesin gideceğim de adete kadar da dayanacağım gibi.
Aynen üst üstte onları almakta kolay değil hormonlar tepe taklak oluyor bu ay dinlen bakalım inşallah gerek kalmadan olur 🤲
inşallah kuzucum.
Serum iyi gelicektir dedi 10tane igne anlamiyorum intihap durumunu testlerin hepsi kızda kaldi
iğneler kurutur o zaman canım. geçmiş olsun tekrardan. Allah beterinden korusun.

1-2 gün daha geçmezse gideceğim nevoşum. şu antibiyotik ne yapacak bi göreyim. zaten adet olunca kesin gideceğim de adete kadar da dayanacağım gibi.

inşallah kuzucum.

iğneler kurutur o zaman canım. geçmiş olsun tekrardan. Allah beterinden korusun.
Sagol ayşom🤲😘

Jenna Jenna
alsem alsem
Geçmiş olsun kuzum benim dinlen yorma kendini😘😘

Jenna Jenna
alsem alsem
Ah hemsom,çok geçmiş olsun ,Allah sifa versin ❤♥️

Jenna Jenna
alsem alsem
Çok geçmiş olsun filizko allah şifa versin 🙏💜

Back
X