Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İşte yarışma ayrı bir şey canımO tarz yarışmalar aynı kefede tutulunca olay çıkıyor.Bizzat yaşadık
Konuda değilde profillerde konuşuldu.Kazen bile konuya dahil olup açıklama yaptı.Ondan ben o potaya hiç girmeyeyim
İşte yarışma ayrı bir şey canımO tarz yarışmalar aynı kefede tutulunca olay çıkıyor.Bizzat yaşadık
Konuda değilde profillerde konuşuldu.Kazen bile konuya dahil olup açıklama yaptı.Ondan ben o potaya hiç girmeyeyim
Yok ama açıklama yapmasına sebep olmaya gerek yok.Çünkü yarışma benimle bütünleşti.Başka bir yarışmaya dahil olmak bununla eş değer algısı yaratıyor.Oda olay çıkmasına sebep oluyor.
Aslında işin özü 8 yıldan fazla oldu.Hatta yarışmalar 8.5 yıl oldu ve ben hep buradaydım.Kuralları yaşayarak oluşturuyorum.Ondan şartlar değişemez