Sütlü kahve leke

Size bir sorum olacaktı. Çocuğunuzun karnındaki leke soldu yazmışsınıZ. Benim kızım çok ufak ama doğuştan gelen ayağında olan lekelerdenbiri açık renkti ve şimdi ortasında renk açılmaya başladı. Fotolarda çok belli olmuyor ama uzaktan bir fotoyu zoomlayınca aşağıdaki gibi gözüküyor. Silikleşme sizde de bu şekilde mi oldu? Bunun haricinde doğuştan gelen diğer lekelerinin ortasında ten rengi boşluklar belirmeye başladı. Calm lekeleri tek ton olur diye duymuştum ortası boşluk ya da ortası açık renk olmaz gibi. Bu konu da bilginiz var mı

Eklentiler

• IMG_3796.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 15
Evet hiç yakınlaştırmadan bile görebildim renk açılmasını bu lekeler tek ton olur içinde renklenme olmaz bu muhtemelen bahsettiğimiz leke değil çünkü rengi açılmaya başlamış. Bizdeki leke tümden soldu hala fark ediliyor Küçüktü zaten. Ben size özelden mesaj yazmıştım belki resim paylaşımı da yaparız diye düşünürseniz yine yazabilirsiniz şu anda attiginiz o büyük lekenin yanındaki küçük leke de yine tipik lekeye benzemiyor müsterih olun Allahın izniyle inşallah bir şeyi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…