Tatlı Tarifi Sütlü Nuriye Ve Tavuk Gögsü

Sağlık olsun canım yine zayıflarsınAma çokta abartma güzel güzel tatlılar ,pastalar yapıp yeme(kelin merhemi olsa başına sürermiş)
Olsun yarım tepsi yeter bana
Yok cnm,yine biraz zor
Sabah baslayip aksam bozuyorum diyeti

nurye tavuğun göğsünü görünce patlıcanlrın karnını yardı, bunu gören simitler susama bulandı

Sen cok yasa cnm.Nede güzel olmus
Canım hemşom sen sağol katıldın ne güzel tariflerini paylaştın bizimle

Cnm benim
Begendiyseniz ne mutlu bana.

Benimki yarim gün sürüyor.aksam cocuklara yedirirken bi bakiyorumki bende götürüyom

Yok ben kararlıyım başladığım zaman devam ediyorum ama dış mihraplar bırakmıyorBu kez ne olacak bakalım
Balık etli iyi daha fazla olmasın herşey sağlık için

İnşallah canım bu gün birazıını yaptım inşallah tammalarım ayağı kalkınca çok kötü oluyorum yoksa yapacamda
Merakla bekliyorum cnm.tekrar gecmisolsun
Yok ben kararlıyım başladığım zaman devam ediyorum ama dış mihraplar bırakmıyorBu kez ne olacak bakalım
Balık etli iyi daha fazla olmasın herşey sağlık için
Cnm balik derken balinayi kastemistim

Tavuk gögsüne gercekten tavukmu giriyormus E tadi gelmiyor mu onun tatlida et ilginc..
sütlü nuriyeye guzel gorunuyor ellerine saglik emek vermissin..

Tavuk gögsüne gercekten tavukmu giriyormus E tadi gelmiyor mu onun tatlida et ilginc..
sütlü nuriyeye guzel gorunuyor ellerine saglik emek vermissin..
Evet cnm,tavuk giriyor.Adi ondan tavuk gögsü

Hic tavuk oldugunu anlamiyorsun bile.Yani o kadar didikleyip eziyorsun ki belli olmuyor.Bi dene derim,cok lezzetli gercektende
Bide yalancisi var,onada tavuk yerine tereyagi koyuyorsun..

Tesekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…