Popüler Konu Sütlü Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı Tarifleri'' hangileridir?

• Limon Soslu Cup

• Kazandibi

• Çikolata Soslu Muhallebi

• Kupta Tiramisu

• Fırın Sütlaç

• Magnolia

• Portakallı İrmikli Sütlü Tatlı

• İbiza Tatlısı

• Çilek Soslu Cup

• Supangle

• Parfe

• Yalancı Profiterol

• Krem Karamel

• Spoonful

• Dubai Tatlısı

• Vişneli Damla Sakızlı Muhallebi

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gurbette başıma iş gelirmiş.:pAldılar hiç takamadım .Gelin gittiğim şehirde çok ahhh vahhh nasıl yeni gelin bu dediler😂
Bir yıl sonra sattık araba aldık.Zaten büyük bir kısmı ile düğün masraflarını karşıladılar.
Eeee, sen geri almışsın. Benimkiler nereye gitti belli değil.🫣🫣

Benimkiler üstümdeydi de ne oldu sanki, araba aldık 2 ay sonra.🤣🤣
Fark yok yani.😌

Bu kocalar bizlere olan borçlarını nasıl ödeyecek bilmem.😌
Aslında anket yapılsa KK da altınlarını ne kadar sizde kaldı diye, en fazla 6 ay denilir herhalde. Erkek beyni algılamıyor kadının ziynet eşyası olarak değil yatırım aracı olarak görüyor altını.

Aslında anket yapılsa KK da altınlarını ne kadar sizde kaldı diye, en fazla 6 ay denilir herhalde. Erkek beyni algılamıyor kadının ziynet eşyası olarak değil yatırım aracı olarak görüyor altını.
Setim, annemin taktığı mega, babamın taktığı kelepçe, künyelerim uzun zaman bendeydi. Normal bileziklerim 2 ay sonra bozuldu, diğerleri 6-7 sene durdu.🫣🫣

Sonradan annemler bana yine bilezikler aldılar, onlar da gitti. 🤣🤣

Son aldıklarını vermiyorum.😌

Benim herifin altına düşmanlığı ortada.🤣🤣

Yok aslında sonrasında dönem dönem uzun süreli takılarım oldu😁

Setim, annemin taktığı mega, babamın taktığı kelepçe, künyelerim uzun zaman bendeydi. Normal bileziklerim 2 ay sonra bozuldu, diğerleri 6-7 sene durdu.🫣🫣

Sonradan annemler bana yine bilezikler aldılar, onlar da gitti. 🤣🤣

Son aldıklarını vermiyorum.😌

Benim herifin altına düşmanlığı ortada.🤣🤣
Ben zaten sürekli takamam😁 Öyle kolumda, üstümde kalmaz.Ancak dışarı çıkınca takarım. Sıkıntı basar😁

Ben zaten sürekli takamam😁 Öyle kolumda, üstümde kalmaz.Ancak dışarı çıkınca takarım. Sıkıntı basar😁
Şimdi bileğime baktım, bir boşluk var. Sabah çıkardım mecburiyetten, takmayı unutmuşum.🫣🫣

Beni biliyorsun elticim, altın severiss 😌

Sıra sıra Başaklarımız olsun inşallah.🤲🏻❤️

Back
X