Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gurbette başıma iş gelirmiş.Aldılar hiç takamadım .Gelin gittiğim şehirde çok ahhh vahhh nasıl yeni gelin bu dediler
Bir yıl sonra sattık araba aldık.Zaten büyük bir kısmı ile düğün masraflarını karşıladılar.
Aslında anket yapılsa KK da altınlarını ne kadar sizde kaldı diye, en fazla 6 ay denilir herhalde. Erkek beyni algılamıyor kadının ziynet eşyası olarak değil yatırım aracı olarak görüyor altını.
Aslında anket yapılsa KK da altınlarını ne kadar sizde kaldı diye, en fazla 6 ay denilir herhalde. Erkek beyni algılamıyor kadının ziynet eşyası olarak değil yatırım aracı olarak görüyor altını.
Setim, annemin taktığı mega, babamın taktığı kelepçe, künyelerim uzun zaman bendeydi. Normal bileziklerim 2 ay sonra bozuldu, diğerleri 6-7 sene durdu.
Sonradan annemler bana yine bilezikler aldılar, onlar da gitti.
Setim, annemin taktığı mega, babamın taktığı kelepçe, künyelerim uzun zaman bendeydi. Normal bileziklerim 2 ay sonra bozuldu, diğerleri 6-7 sene durdu.
Sonradan annemler bana yine bilezikler aldılar, onlar da gitti.