Kalp kalbe karşıymış .Şimdi geldim eve biraz dinleneyim de yaparım. dün yazdın ya tarifi,ekran görüntüsü aldım o mesajı .pancarı öyle aldığımı görünce de işte sordular ne yapacaksın dedim turşu aa diyor ben de yaptım sen haşlayacarak mı yapıyorsun dedi evet dedim 20 dakika falan haşlayacağım benhaşlamadan koydum ama bilmiyorum olur mu diyor olur heralde ya dedim
Kalp kalbe karşıymış .Şimdi geldim eve biraz dinleneyim de yaparım. dün yazdın ya tarifi,ekran görüntüsü aldım o mesajı .pancarı öyle aldığımı görünce de işte sordular ne yapacaksın dedim turşu aa diyor ben de yaptım sen haşlayacarak mı yapıyorsun dedi evet dedim 20 dakika falan haşlayacağım benhaşlamadan koydum ama bilmiyorum olur mu diyor olur heralde ya dedim
Haşlamadan yapmıştı görümcem ama güzel olmamıştı. Çiğ turp gibi sert oluyor o şekilde ve lezzetli olmuyor. Pancarların büyük mü küçük mü, kaç kilo aldın?
Pancarları fırçalayarak yıkıyorum ve bütün halde haşlıyorum. Tırnağım ile kontrol ediyorum Deynep’im.
Soğuk suya alıyorum, elimde sıkınca kabuğunu direkt atıyor.
Sonra dilimleyip kavanozluyorum.
Hemen tüketmek istiyorsak sirkeli, kışa şaklayacaksam sirkesiz kuruyorum.
Bu sene kabuğu soyulup haşlananı deneyeceğim, ama normalde üstte anlattığım şekilde kuruyorum.
Herkes icin ilk sefer böyle oluyor cok guzel bir kategori olacak,saatinde burda olursan guzel tarif alir ,sunumu da guzel yaparsan belki birinci bile olursun