Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydınlar hanımlar bu aralar gelemedim hiç kontrollerimiz vardı,pasaport için gittik yenileme oldu 10 yıllık olmuş bizimkisi.
Bugün pasta çörek günümüz apartman komşumuzdayız,yarında hastane kontrolüm var kemik erimem için tahlile bakılacak.
Salı günüde mersine gidiyoruz 10 gün kalacağız kısmetse,torunları özledik .
Evet gemi turu var bakalım eltim daha önce gitmişti çok mennun kalmış haziranda herhalde gidilecek kısmet olursa,bizim yeşil pasaport yenileniyor.
Apartman günümüz başlıyor bugün.
İnşallah iyi çıksında yoksa gene damardan serum veriliyor .
Evet gemi turu var bakalım eltim daha önce gitmişti çok mennun kalmış haziranda herhalde gidilecek kısmet olursa,bizim yeşil pasaport yenileniyor.
Apartman günümüz başlıyor bugün.
İnşallah iyi çıksında yoksa gene damardan serum veriliyor .
Günaydınlar hanımlar bu aralar gelemedim hiç kontrollerimiz vardı,pasaport için gittik yenileme oldu 10 yıllık olmuş bizimkisi.
Bugün pasta çörek günümüz apartman komşumuzdayız,yarında hastane kontrolüm var kemik erimem için tahlile bakılacak.
Salı günüde mersine gidiyoruz 10 gün kalacağız kısmetse,torunları özledik .