Popüler Konu Sütlü Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı Tarifleri'' hangileridir?

• Limon Soslu Cup

• Kazandibi

• Çikolata Soslu Muhallebi

• Kupta Tiramisu

• Fırın Sütlaç

• Magnolia

• Portakallı İrmikli Sütlü Tatlı

• İbiza Tatlısı

• Çilek Soslu Cup

• Supangle

• Parfe

• Yalancı Profiterol

• Krem Karamel

• Spoonful

• Dubai Tatlısı

• Vişneli Damla Sakızlı Muhallebi

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah evlatlarımızı o tür şeylerden korusun,hatalara suruklemesin inşallah.
amin... Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın... zaman kötü...
ben elimden gelen terbiyeyi eğitimi veririm.. ama Allahta akıl fikir veriyor... şimdiden biraz baskıcı bir anneyim ama zaman onu gerektiriyor

amin... Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın... zaman kötü...
ben elimden gelen terbiyeyi eğitimi veririm.. ama Allahta akıl fikir veriyor... şimdiden biraz baskıcı bir anneyim ama zaman onu gerektiriyor
Baskıdan ziyade başına ne gelirse gelsin anlat,bunlar iyi,bunlar kotu deyince iyi ya da kötü her şeyi anlatıyorlar. Allah kötülerden uzak tutsun evet ,cok amin.

Baskıdan ziyade başına ne gelirse gelsin anlat,bunlar iyi,bunlar kotu deyince iyi ya da kötü her şeyi anlatıyorlar. Allah kötülerden uzak tutsun evet ,cok amin.
şuan onu aşılamaya çalışıyorum.. yalan söylemek kötü.. şaka bile olsa neyse onu söyle vs ama daha küçük.. başarırmıyım bilmiyorum ama umarım yapabilirim
bazen büyükler olarak kendimizide sorgulamamız gerekiyor

şuan onu aşılamaya çalışıyorum.. yalan söylemek kötü.. şaka bile olsa neyse onu söyle vs ama daha küçük.. başarırmıyım bilmiyorum ama umarım yapabilirim
bazen büyükler olarak kendimizide sorgulamamız gerekiyor
Bebeklikten basla ,anlıyorlar. 12 yas kız yeğenim var ,bana bile anlatır. Yasaklar tatlı geliyor her yaşta. Her koşulda arkanda olduğunu bilirse zaten saklamaz.

Bebeklikten basla ,anlıyorlar. 12 yas kız yeğenim var ,bana bile anlatır. Yasaklar tatlı geliyor her yaşta. Her koşulda arkanda olduğunu bilirse zaten saklamaz.
ben öyle yetiştirilmişim mesela.. babamdan hiç bişey saklamadım
umarm kızımıda öyle yetişririm ama bu babasıyla zor :eğlence:

Back
X