Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bamyayı birinden daha duymuştum yemeğini seviyorum ama turşusunu demedim dur bir yarın alıp tadına bakayım onun da ,sarımsak denemiştim o ağır geldi bana
Bamyayı birinden daha duymuştum yemeğini seviyorum ama turşusunu demedim dur bir yarın alıp tadına bakayım onun da ,sarımsak denemiştim o ağır geldi bana
Aşko ben de salatalık aldım bu ilk kurmamdı bakayım dedim olmuş mu ana baktık bidonu bitirmişiz kış gelmeden
Sonra bir daha aldım kurdum .
Sonra lahana da deneyeyim dedim ondan da yaptım ,bir de fasulye ev turşucu dükkanına döndü
Yaptıklarım
Fasulye
Kornişon salatalık
Karnıbahar
Şeker pancarı (mor)
Sarımsak
Bugün büyük lahana aldım,o da yapılmaya bekliyor
Ne becerikliyim değil mi?
Aşko ben de salatalık aldım bu ilk kurmamdı bakayım dedim olmuş mu ana baktık bidonu bitirmişiz kış gelmeden
Sonra lahana da deneyeyim dedim ondan da yaptım ,bir de fasulye ev turşucu dükkanına döndü