Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tam yaptığım lahana turşusunu atayım diye geldim, etiketin geldi
Aklında kaldı mı tarif, inşallah güzel olur, ağız tadıyla yersin. Misafire bile çıkarınca havalı duruyor ev yapımı olduğu öğrenilince
Bir büyük lahanadan 8 ve 5 kiloluk 2 bidon turşu yapıldı. Tencerede ayırdığım dallarından Kapuska pişiyor ve de küçük tencereyle olacak kadar sarmaşık ayrılıp buzluğa konuldu. Bayağı bereketli çıktı.
Tam yaptığım lahana turşusunu atayım diye geldim, etiketin geldi
Aklında kaldı mı tarif, inşallah güzel olur, ağız tadıyla yersin. Misafire bile çıkarınca havalı duruyor ev yapımı olduğu öğrenilince
Kalp kalbe karşıymış .Şimdi geldim eve biraz dinleneyim de yaparım. dün yazdın ya tarifi,ekran görüntüsü aldım o mesajı .pancarı öyle aldığımı görünce de işte sordular ne yapacaksın dedim turşu aa diyor ben de yaptım sen haşlayacarak mı yapıyorsun dedi evet dedim 20 dakika falan haşlayacağım benhaşlamadan koydum ama bilmiyorum olur mu diyor olur heralde ya dedim