Antakya’da depremden sonra daha da zor
Her boka yetişmek
Bazen yetişememek
Ana baba yok destek yok
Koca tarafı ayrı bir dert
Çocuklar için ayrı cebelleşiyorum
Eğitimleri kursları ordan oraya
Sonrasında kendime zaman ayırıyorum eğitimlerim için yani by zamanda kadın başına herşeye yetişmek zor
Ha kocam Allah razı olsun eksik etmiyor en güzel yıllarımız bu şekilde yalnız geçmesi zoruma gidiyor açıkçası ..
7 yıl Arabistan’da kaldım
Tekrardan oraya gitmeyi düşünüyorum
Arapça İngilizce dilini öğretiyorum çocuklara kendim de öğreniyorum..Bazen bazı şeyleri geride bırakıp arkana bakmadan gitmek lazım..bir gün bunu yapacağım ve buraya yazacağım o zaman beni alkışlayın olur mh
Her boka yetişmek
Bazen yetişememek
Ana baba yok destek yok
Sonrasında kendime zaman ayırıyorum eğitimlerim için yani by zamanda kadın başına herşeye yetişmek zor
Ha kocam Allah razı olsun eksik etmiyor en güzel yıllarımız bu şekilde yalnız geçmesi zoruma gidiyor açıkçası ..
Her boka yetişmek
Bazen yetişememek
Ana baba yok destek yok
İşte bundan bahsediyorum. Gençlik gidiyor, çocuklar büyüyor ve adam neredeyse hiçbir şeyde yok.
İzne geldiği zaman da ne sen O’na yetişebilirsin ne de O sana.
Allah yardımcın olsun Habibim.
İşte bundan bahsediyorum. Gençlik gidiyor, çocuklar büyüyor ve adam neredeyse hiçbir şeyde yok.
7 yıl Arabistan’da kaldım
Tekrardan oraya gitmeyi düşünüyorum
Arapça İngilizce dilini öğretiyorum çocuklara kendim de öğreniyorum..Bazen bazı şeyleri geride bırakıp arkana bakmadan gitmek lazım..bir gün bunu yapacağım ve buraya yazacağım o zaman beni alkışlayın olur mh