- 2 Aralık 2015
- 33.171
- 109.852
- 598
Sabah bir ara gaza geldim yapayım diye. Ekmek vardı dünden yapmadım. Eşime tost yapayım dedim onu bile kabul etmedi, yumurta haşladım. Kabul etmedi ama yarım ekmekle tereyağı bal yediSakın yapma![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah bir ara gaza geldim yapayım diye. Ekmek vardı dünden yapmadım. Eşime tost yapayım dedim onu bile kabul etmedi, yumurta haşladım. Kabul etmedi ama yarım ekmekle tereyağı bal yediSakın yapma![]()
Oy vermemişim, ikisi de olur diye oy verdim. Geç olsun güç olmasınSabah kahvaltılarımızın vazgeçilmez lezzeti pişi (hamur kızartması)evimize mutluluk verir.Tüm ev halkının evde olduğu zamanlarda kahvaltıya pişi mutlaka yapılır...Pişi mayalı ve mayasız olmak üzere çeşitleri vardır.Bazen kolay olsun diye mayasız yaparız.Ama en çok bilinen mayalı pişidir.
Çay,peynir ve pişi muhteşem bir üçlü olur.
Mükemmel bir pişi denince o puf puf kabarmış dokusunu, çıtır çıtır lezzeti gelir hemen aklımıza. İyi pişinin en önemli bir diğer noktası ise yağ çekmemesi.
Pişi hamuruna koyacağınız 1 yemek kaşığı sirke, hamurun yağ çekmesini engeller. Yağınızı...
- Nevreste
- pişi nasıl yapılır
- Yorumlar: 81
- Forum: Yemek Tarifleri
Benim eşimde öyleSabah bir ara gaza geldim yapayım diye. Ekmek vardı dünden yapmadım. Eşime tost yapayım dedim onu bile kabul etmedi, yumurta haşladım. Kabul etmedi ama yarım ekmekle tereyağı bal yedi![]()
Burası bugün kapalı ve soğukHava bayağı güzel, temizlik perilerim geldi, odanın halısını yıka diyor![]()
Nasıl oldun esliiiiÇoktan![]()
![]()
Nane artık ben bile bilmiyorum nasılımNasıl oldun esliiii
bulantı sebebi neymiş sordun mu doktora anestezi etkisi olabilirmiNane artık ben bile bilmiyorum nasılım
Ameliyatan bu güne hiç geçmeyen mide bulantım var . Sadece dün gündüz biraz iyiyidim oda acısı gece çıktısabaha kadar uyutmadi
![]()
Tövbe de almayalım yeter bu alışın verişi olsun birazda
Umarım bozanlar olmaz
Çevremden bahsediyorum.Gerçi ben 2 hafta devam edeyim sonra kimse mani olamaz![]()
Allah şifalar versin, ilaç vermediler mi?Nane artık ben bile bilmiyorum nasılım
Ameliyatan bu güne hiç geçmeyen mide bulantım var . Sadece dün gündüz biraz iyiyidim oda acısı gece çıktısabaha kadar uyutmadi
![]()
Onlar genç, onlarla biz bir değiliz elticim.Aynen elticim 45-50 kilo hatun mu olurBenim kızlar 51-53 kilolar kilo aldık deyip beni belirtiyorlar
![]()
Söyledim, kana da bakıldı. Kanda hafif bir enfeksiyon vardı. Yine antibiyotik başladı, tansiyonum çok düşük bir türlü normale dönmedi. Doktor oda yapıyor dedibulantı sebebi neymiş sordun mu doktora anestezi etkisi olabilirmi
Verdi de yok bir türlü geçmiyor. Ben de anlamadımAllah şifalar versin, ilaç vermediler mi?
Tansiyonun düşüklüğü de, fazla yüksek oluşu da mide bulantısı yapar. Ama ameliyatın çok yeni Eslicim, normal bunlar.Söyledim, kana da bakıldı. Kanda hafif bir enfeksiyon vardı. Yine antibiyotik başladı, tansiyonum çok düşük bir türlü normale dönmedi. Doktor oda yapıyor dedi![]()
Zamanla geçecektir o zaman enfeksiyondandır dikkat et kendineSöyledim, kana da bakıldı. Kanda hafif bir enfeksiyon vardı. Yine antibiyotik başladı, tansiyonum çok düşük bir türlü normale dönmedi. Doktor oda yapıyor dedi![]()
Ben 1 haftada turp gibi olmayı beklerken bana uzun geldiTansiyonun düşüklüğü de, fazla yüksek oluşu da mide bulantısı yapar. Ama ameliyatın çok yeni Eslicim, normal bunlar.
Ediyorum naneZamanla geçecektir o zaman enfeksiyondandır dikkat et kendine
Biz alalım o zamanOnlar genç, onlarla biz bir değiliz elticim.![]()