- 22 Temmuz 2017
- 46.567
- 137.365
- 598
Üşengeç değilim sadece. Ben buradaki hiçbir kadının yapamayacağını düşünmüyorum, istisnalar hariç.
Maşallah diyelim nazar değmesin ellerine sağlık becerikli ve hızlı

Kendine haksızlık etme.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üşengeç değilim sadece. Ben buradaki hiçbir kadının yapamayacağını düşünmüyorum, istisnalar hariç.
Maşallah diyelim nazar değmesin ellerine sağlık becerikli ve hızlı
Sabır, şükür, dua.Bizim yok![]()
Ben 20 dk diyecektim de hadi yarım saat olsun düz olsun dedim.Yok bacım, buzlukta hazır yemek heleki sarmayı hiç sevmiyorum.
Yarım saat abartı oldu, içi hazırlama + kuruluk haşlama + sarma ve dolmayı pişirmeye hazır etme 50 dk falan sürmüştür.
Gerçi arada eşim geldi, yemek + tatlı + çay servisim de oldu.![]()
Ben de aynı şekilde buzluk sarmasını sevmiyorum. Hemen harekete geçmek önemli. Senin canın istemiş hemen kalkıp hazırlamışsın. Ben akşam sarayım, yarın yaparım deyip erteledim.Yok bacım, buzlukta hazır yemek heleki sarmayı hiç sevmiyorum.
Yarım saat abartı oldu, içi hazırlama + kuruluk haşlama + sarma ve dolmayı pişirmeye hazır etme 50 dk falan sürmüştür.
Gerçi arada eşim geldi, yemek + tatlı + çay servisim de oldu.![]()
Ben onu gördüm, instoştanBen de aynı şekilde buzluk sarmasını sevmiyorum. Hemen harekete geçmek önemli. Senin canın istemiş hemen kalkıp hazırlamışsın. Ben akşam sarayım, yarın yaparım deyip erteledim.![]()
Şimdi de ayva reçeli yapıyor. Benim evde Ayva reçelim var, sen düşünBen onu gördüm, instoştanC A N O ’ma evde yaprak bidonunu ararken kendisine özlü sözlerle bezenmiş sesli mesaj attım.
Özlü sözler nelerdi diye sormayın, söyleyemem.![]()
Reçeli canım çekmez ama ayvam ve şekerim var. Canım çekse üşenmem.Şimdi de ayva reçeli yapıyor. Benim evde Ayva reçelim var, sen düşün![]()
Ben de reçeli fazla sevmesem de ayva ve incir reçeli görseli ilgimi çekerReçeli canım çekmez ama ayvam ve şekerim var. Canım çekse üşenmem.![]()
Ayva seviyorum ama kimse yemez bende diyetteyimBen de reçeli fazla sevmesem de ayva ve incir reçeli görseli ilgimi çeker![]()
İnşallah geçmişte olduğu gibi zor kilo vermiyorsundurAyva seviyorum ama kimse yemez bende diyetteyim![]()
Bugün tartı günüydü, 61.45 çıktım. Sizinle tartı günümüz ne zaman olsun?Ayva seviyorum ama kimse yemez bende diyetteyim![]()
Devam ediyormusun diyeteBugün tartı günüydü, 61.45 çıktım. Sizinle tartı günümüz ne zaman olsun?![]()
Benim diyetim şahsına münhasır abla. Kah başlar kah bırakırım.Devam ediyormusun diyete
Bende sabah tartıldım 65 kilo ile sabit kalmışımBugün tartı günüydü, 61.45 çıktım. Sizinle tartı günümüz ne zaman olsun?![]()
60.1 le nasıl aldığıma inanamadığım bir durumdayım.Bugün tartı günüydü, 61.45 çıktım. Sizinle tartı günümüz ne zaman olsun?![]()
Aha dur yaklaşıyoruz birbirimize 60.5’te buluşalım öyle başlayalım sjdjdjd ne de olsa doğumdaşız60.1 le nasıl aldığıma inanamadığım bir durumdayım.
Kocam kızartma ben haşlanmış brokoli yiyorum şu anda![]()
Ayva seviyorum ama kimse yemez bende diyetteyim![]()
Bunları okurken tatlı yapıyor olmam.Bugün tartı günüydü, 61.45 çıktım. Sizinle tartı günümüz ne zaman olsun?![]()
Bırakma yani diyeti sonrası geliyor kilolarBenim diyetim şahsına münhasır abla. Kah başlar kah bırakırım.![]()