Popüler Konu Sütlü Tatlılar

Zaten burda geçen yıl ben hamileyken
Konularımdan hatırlarsınız.
o kırklık hazırlama süreci doğum
Genelde benim ailem daha çok destek oldu her konuda.
ellerinden geleni yaptılar.
umutun çoğu eşyasını onlar aldı hazırladı.
Margaret Hale onlar kırklık kız evine ait zaten diye naptığımızı sormadılar .
Ben ve ailem dahil her şeyi alttan aldık lohusalık dahil
Şimdiki günlerde işte bazı bi şeyler beni üzmeye başladı o böyle sanki değer bilmiyo gibi davranıyor.

Eşinden hiç şikayet etmemiştin daha önce. Özel günlerini kutlayan, hediye alan biriydi.
Ya şimdi normalde özel günleri unutmaz hediye alır o yönleri var
Ama böyle stresli dönemde olunca
İllaki olaylar oluyor.
(Tam sana cevap yazacakken elektrik gitti.
Haliyle wifide olmuyor.
Az önce umut acıktı onu doyurdum baktım ki elektrikte gelmiş cevap yarıda kalmıştı bari tamamlim. )

Bilemiyorum tabi senin anlattığın kadarıyla yorum yapıyoruz. Eşin ne düşünüyor bilemeyiz. Mesela bir önceki mesajta benim ailem yaptı çoğu şeyi demişsin. Dillendirdiysen birkaç kez onun da etkisi olabilir. Senin ailen benim ailem kavgası girince kavgalar oluyor genelde

“Burada ilk bebeğin her şeyini anneannesi yapıyor.” diyecek olmuşlardı bana. Ben de demiştim ki neyse ki biz buralı değiliz sjdkkd annem de az şey yapmamıştır ama hangi mantıkla kız ailesine itelenmiş anlamadım. Lafa gelince erkek torun diye ölüp bitiyorlar, yapsınlar işte her şeyini. Eş aileleri kapatılsın.

Eşinin evde olması Seda’nın ailesini yemekle ağırlaması için sorun arz ediyorsa belli var o kocasında bir denyoluk. Kızın da sesi çıkmıyor oh. İçim şişti böyle hikayeleri gördükçe üzülüyorum.

Kızı okula gönderip yatacağım diyorum. Çoğu sabah beni kızdıracak birşey bulup uykumu kaçırıyor benim kız Ergenlerle uğraşmak ta yorucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…