Popüler Konu Sütlü Tatlılar

Bizim gunu bugündü hemsom ,anlamadim ben de nedirAllahtan o cehennem sıcakları yok,12 saat nasıl duracagiz
Sorma hemsosuu,çok sinirliyim çok kentsel dönüşüm için yıkılan evlerin inşaat alanındaki artezyeni kurutamadilar. İçerisinde sazlik oldu,göl oldu. Kocaman boruyla bir yandan suları sokağa akitiyorlar cağnim temiz sular gidere gidiyor yazık günahtır. Sonra su için tasarruf yapiyoruz, 12 saat su kesilecek böyle mi tasarruf oluyor. Aylardır akan o suyu gördükçe içim yaniyor

Bursa gibi bir şehirde susuzluk olmasi baştan sona saçmalık, başardılar ne diyelim,inşallah yağmur yağar da bir daha kesilmez

Hadi yaaa, kızım başımda birşeyler sorup duruyordu, dikkatim de dağıldı, ne isteyeceğimi bilemedim aklıma gelmedi o derece. Sadece fırın sütlaç aklıma geldi o an. Onu da 2 kere yapmıştım.O yüzden almadım. Daha önceki sütlü tatlılara baktım hemen, alan olmuştur dedim, ümitsiz e yazdım ama nasil olduysa alınmamış.

Çünkü ilk yazdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…