• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sütlü Tatlılar

Aaa benim oğlumda son iki sene gitti bu derslerden düşük not verilmedi Ankara'daki eltimin çoçukları da öyle bu derslerden düşük not verilmiyor demişlerdi her yerde aynı diye düşündüm
Ama buradakiler okula girerken baş örtüsü kullanıyordu çıkınca çıkartıyordu etek yok burada pantolon üstü uzun hırkaları var dize kadar
Sınavlardan düşük alsa da ders içi etkinlikle yükseliyor ama çok ta fazla değil 60 falan oluyor.
Kuranı kerim dersinde mecburi haliyle başörtüsü. Yakın arkadaşlarından başörtüsü takan oldu, belki heves eder dedim ama etmedi. Şahsen isterim takmasını ama kendi isteğiyle, severek takmasını istiyorum.

Bugün çok aylaklık yaptım
Site site olmasada topik topik gezdim 😅
Dünü de yolda geçirdim sinirlerim zıpladı aklıma gelince tırlarla aynı hızda gidip geldim eş kişisi kamyonet geçen arabayı verdide 🤬
Bizim önceki araba da Co.... ti kamyonet geçiyor ama bence çok rahattı. Şimdiki otomobil, daha iyi olmasına rağmen ben rahat değil dedikçe bana kızıyor ev hali🤦

Bugün çok aylaklık yaptım
Site site olmasada topik topik gezdim 😅
Dünü de yolda geçirdim sinirlerim zıpladı aklıma gelince tırlarla aynı hızda gidip geldim eş kişisi kamyonet geçen arabayı verdide 🤬
Site site gezen mi var aramızda?🤔
Hemen sepet havası çalalım.🤔

Ruhsatta kamyonet geçen araçlar rahat oluyor ya.😂😂
Heyyttt ablam demediler mi?🤣🤣

Site site gezen mi var aramızda?🤔
Hemen sepet havası çalalım.🤔

Ruhsatta kamyonet geçen araçlar rahat oluyor ya.😂😂
Heyyttt ablam demediler mi?🤣🤣
Ruhsatta rahat olsa ne yazar, kamyonet geçen araba daha çok radar cezası yiyor. Eşim en çok o yüzden değiştirdi arabayı Bayağı bir radar cezası yedi eski arabayla. O da yüksek hız da değil yani. Otomobille daha fazla hız yapabiliyorsun. 🤦

Ruhsatta rahat olsa ne yazar, kamyonet geçen araba daha çok radar cezası yiyor. Eşim en çok o yüzden değiştirdi arabayı Bayağı bir radar cezası yedi eski arabayla. O da yüksek hız da değil yani. Otomobille daha fazla hız yapabiliyorsun. 🤦
Evet ya aynı durum 2025 model rifter bizim ki görünüş küçücük aslında görünüşte şehir içi ve yakın yolda iyi yine de uzağa da gitmedim kayseri ye gidip geldim sadece
Carevelle vardı geçen sene otomobil olarak geçiyor ama büyük yani

Son düzenleme:
Vergisi, sigortası falan da pahalı bacım. Ben koltuk rahatlığını kastettim.😁😁

Back
X