Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amin canım çok zor bir geceydi ilk yoğun bakım ve iki gecemde çok zordu ama bu beni inanki delirtmek üzeriydi hemşireye gidip söylemek saat 5 i geçince aklıma geldi
Sordum canım, benim metal alerjimde var dikislerde metalde var (tam içerik olarak nedir bilmiyorum ama şu defteri falan zımpara edersin ya öyle) o mu yaptı hiç bilmiyorum
Sosyal medyada deniliyor ya tesisatçı, usta falan bulunmuyor, herkes aynı bölümü okumasın, okumak istemeyen meslek lisesi okuyup meslek sahibi olsun diye. Bulunmuyor ki usta. Olana da haliyle talep çok oluyor, keyfine gelirse artık. Görümcem tadilat için kale odur ustası bulmakta zorlandı. Ya ileri tarih verdiler ya yüksek fiyat, istersen yaptırma
Sosyal medyada deniliyor ya tesisatçı, usta falan bulunmuyor, herkes aynı bölümü okumasın, okumak istemeyen meslek lisesi okuyup meslek sahibi olsun diye. Bulunmuyor ki usta. Olana da haliyle talep çok oluyor, keyfine gelirse artık. Görümcem tadilat için kale odur ustası bulmakta zorlandı. Ya ileri tarih verdiler ya yüksek fiyat, istersen yaptırma
Yaa ben hiç sorun yaşamadım bunun için eşim inşaat sektöründe olduğu için belki de ama gerçekten işini iyi yapan nadir kişiler çıkıyor bu sektörde su için Yozgat'an birini getirti eşim işinde iyi diye örneğin burada da olan kişilere daha uygun yaptırabilirdi
Yaa ben hiç sorun yaşamadım bunun için eşim inşaat sektöründe olduğu için belki de ama gerçekten işini iyi yapan nadir kişiler çıkıyor bu sektörde su için Yozgat'an birini getirti eşim işinde iyi diye örneğin burada da olan kişilere daha uygun yaptırabilirdi
İşini iyi yapan bulmak çok zor. 15 dk su tesisat işi için 7000 tl istediler bizden. 2 saat çalışan elektrik ustasının ücreti 1200 tl. Elektrik daha riskli bir iş.
Kapıdaki araba senin mi deyip, fiyatı anlaştığımız fiyatın 1,5 katına çıkan mı dersin ayy çok çektik.
Allah iyi insanlara denk getirsin . Ustalardan yana çok dertliyiz bu sıralar