• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sütlü Tatlılar

Zamanında gelen usta da yok,1 saate deyip en son eve giderken gelip yapan da çok
Sosyal medyada deniliyor ya tesisatçı, usta falan bulunmuyor, herkes aynı bölümü okumasın, okumak istemeyen meslek lisesi okuyup meslek sahibi olsun diye. Bulunmuyor ki usta. Olana da haliyle talep çok oluyor, keyfine gelirse artık. Görümcem tadilat için kale odur ustası bulmakta zorlandı. Ya ileri tarih verdiler ya yüksek fiyat, istersen yaptırma :deli:

Sosyal medyada deniliyor ya tesisatçı, usta falan bulunmuyor, herkes aynı bölümü okumasın, okumak istemeyen meslek lisesi okuyup meslek sahibi olsun diye. Bulunmuyor ki usta. Olana da haliyle talep çok oluyor, keyfine gelirse artık. Görümcem tadilat için kale odur ustası bulmakta zorlandı. Ya ileri tarih verdiler ya yüksek fiyat, istersen yaptırma :deli:
Maliyet 1 lira,size oluru 10 bin :KK16: mecbur veriyorsun ,ne yapacaksın?😕

Yaa ben hiç sorun yaşamadım bunun için eşim inşaat sektöründe olduğu için belki de ama gerçekten işini iyi yapan nadir kişiler çıkıyor bu sektörde su için Yozgat'an birini getirti eşim işinde iyi diye örneğin burada da olan kişilere daha uygun yaptırabilirdi

Yaa ben hiç sorun yaşamadım bunun için eşim inşaat sektöründe olduğu için belki de ama gerçekten işini iyi yapan nadir kişiler çıkıyor bu sektörde su için Yozgat'an birini getirti eşim işinde iyi diye örneğin burada da olan kişilere daha uygun yaptırabilirdi
İşini iyi yapan bulmak çok zor. 15 dk su tesisat işi için 7000 tl istediler bizden. 2 saat çalışan elektrik ustasının ücreti 1200 tl. Elektrik daha riskli bir iş.
Kapıdaki araba senin mi deyip, fiyatı anlaştığımız fiyatın 1,5 katına çıkan mı dersin ayy çok çektik.
Allah iyi insanlara denk getirsin . Ustalardan yana çok dertliyiz bu sıralar 💔

Back
X