İnşallah canımmemleket hasreti çekiyordu akraba düğünü de vesile oldu getirdim öz evladı yanında istiyor annesini zaten eşim götürecek bir süre daha kalsın bazen herşeyi tam hatırlıyor bazen 30 sene önceye gidiyor
daha da kötüleşmez inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımmemleket hasreti çekiyordu akraba düğünü de vesile oldu getirdim öz evladı yanında istiyor annesini zaten eşim götürecek bir süre daha kalsın bazen herşeyi tam hatırlıyor bazen 30 sene önceye gidiyor
daha da kötüleşmez inşallah![]()
JOYz öğlende bir göründün kayboldun. İnşallah tatlı yapmaya gitmişsindir. Özledik Yav o güzel sunumlarını
Bir de bugün dilime Müjgan şarkısını düşürdün
Niye böyle yapıyorsun Joyz
Niye bizi üzüyorsun Joyz
Niye tatlını yapmıyorsun Joyz![]()
Evet seda ama iki farklı aile evlatlık verilmiş eşim sonra rahat batmış öz ailesine gelmişBir öz bir başkasımı var ?
Yaa.Evet seda ama iki farklı aile evlatlık verilmiş eşim sonra rahat batmış öz ailesine gelmiş![]()
Ne oluyor son bir hafta çağrısı mı bu
Benim bebeler çok hasta ya ben de annemdeyimJOYz öğlende bir göründün kayboldun. İnşallah tatlı yapmaya gitmişsindir. Özledik Yav o güzel sunumlarını
Bir de bugün dilime Müjgan şarkısını düşürdün
Niye böyle yapıyorsun Joyz
Niye bizi üzüyorsun Joyz
Niye tatlını yapmıyorsun Joyz![]()
Festival iki gün önce bitti
Sen bebeğinle ilgilen hiç acele etmeNe oluyor son bir hafta çağrısı mı bu![]()
Çocuklarına geçmiş olsun.Benim bebeler çok hasta ya ben de annemdeyim
Yoksa alt tarafı ekmek tatlısı yapardım iki dakikada![]()
Sen de az değilsin susSen bebeğinle ilgilen hiç acele etme![]()
Allah'tan 11 yıldır yokmuşAnam yanlış Neva etiketlenmiş
DoğruN e v a üstteki mesajım sana. Ne diye harflerin arasına boşluk bırakıp kafamı karıştırdın he
![]()
Çok geçmiş olsun bebelere. Annenin yanındayken bebelere sütlü tatlı yap da şifa olsun dermişimBenim bebeler çok hasta ya ben de annemdeyim
Yoksa alt tarafı ekmek tatlısı yapardım iki dakikada![]()
Benden birSen de az değilsin sus![]()