• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sütlü Tatlılar

deynepnaz deynepnaz pişiyor😁
1000035300.webp

Noluyor sabah sabah iştaha getiriyorsunuz öyle ellerinize sağlık olsun istiyorum hemen bir zahmet ışınlayın :kk77::kk77:
Bazen okul için yapıyorum. Kızım kahvaltı yapmıyor.Ekmek arası, başka şey versem götürmüyor, kan tin desen sağlıksız.🤦 Bazen yapıyorum buna ses çıkarmıyor🤭

Noluyor sabah sabah iştaha getiriyorsunuz öyle ellerinize sağlık olsun istiyorum hemen bir zahmet ışınlayın :kk77::kk77:
Sağ ol ablacım 💜
Akşam yaptığı mı söyledim deynepnaz deynepnaz bakayım deyince sabah pişince atarım dedim😁
Kahvaltıya gidiyorum oraya götüreceğim.Bir tepsi de eve yaptım onu da sonra pişirecegim😁

Sağ ol ablacım 💜
Akşam yaptığı mı söyledim deynepnaz deynepnaz bakayım deyince sabah pişince atarım dedim😁
Kahvaltıya gidiyorum oraya götüreceğim.Bir tepsi de eve yaptım onu da sonra pişirecegim😁
Afiyet olsun nevoşcum,kahvaltı şenliği var desene bol bol götür hepsinden benim yerimede lütfen

Sağ ol ablacım 💜
Ne şanslılar 😍Ben de 2 tepsi yaptım. Ben de anneme kahvaltıya gideceğim, birini oraya götüreceğim. Kızım için nutellalı kruvasan tarzı. Bizim için peynirli.

Back
X