- 24 Eylül 2018
- 101.753
- 301.265
- 898
Enişte de masallah ,mütevaziOda bir şey miYemek fikrini veriyor.Bugün yemeğinizi ben yaptım hadi yine iyisiniz diyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enişte de masallah ,mütevaziOda bir şey miYemek fikrini veriyor.Bugün yemeğinizi ben yaptım hadi yine iyisiniz diyor
![]()
WiFi gibi,paylaşımcıNe açıyorsun ya![]()
Oda bir şey miYemek fikrini veriyor.Bugün yemeğinizi ben yaptım hadi yine iyisiniz diyor
![]()
Ben aslında hep erken gelmeli yani mesai saati ile ilgiliAy keşke biz de biraz ayrı yesek. Hep bir kaos oluyor bizim evde akşam yemeğinde.![]()
Yalnız değilsin benimki de seninkini aratmaz ama evde durmuyor tek fark oYaşasın tek değilmişim. Sadece benim kocam gıcık değilmiş![]()
1 saatte Umut 'a ayırsın sonra dinlensinBen evde de ayrı dinlenmek istiyorum diyor.
10 buçuk 11 arası tamam da.
Umutta babasına gitmek istiyor o sırada.
o dakkalar yoğun geçiyor .
evde.
Dün biz laf aramızda atıştık.1 saatte Umut 'a ayırsın sonra dinlensin![]()
Erkeğin evde olmayanı makbuldür Seda bunu unutma dkkdjdjBen aslında hep erken gelmeli yani mesai saati ile ilgili
öyle istiyordum.
ama işte şimdilik olmadı.. Kısmet
Mesela mesaisi 5/6 gibi bitsin.
7 de evde olsun en azından.
Bütün erkekler böyle miKendi tek ye'se sorun değil, bana da ısrar ediyor .Göz hakkıymış, yahu canım çekse elindeki lokmasını alırım.![]()
Her zamanEnişte de masallah ,mütevazi![]()
Benim eşim kahvaltı konusunda çok iyiarada benim oğlum da tencereyi açıp karıştırır yemeği yaptım der
(Bir akrabanın taklidini yapıyor)![]()
Emekli gibi hep evde oturuyor.O ,1.5 yılın acısını çıkartıyorYaşasın tek değilmişim. Sadece benim kocam gıcık değilmiş![]()
Tamamda. UmutErkeğin evde olmayanı makbuldür Seda bunu unutma dkkdjdj
Mesela neler hazırlıyorBenim eşim kahvaltı konusunda çok iyi
Ağır bir kahvaltı sofrası hazırlanmışsa onu ben hazırlamıyorum![]()
Adam gelir gelmez çocukla mı ilgilenecek. Dinlensin, yemeğini yesin Bi önceDün biz laf aramızda atıştık.
Biraz.
İşte hep bu vakit saat başka bi şey yok ortada
Yinede insanın canı sıkılıyor.
ilk başta elimi yüzümü yıkamalıyım
Üstümü değişmeliyim.
soluklanmalıyım diyor.
Ee umutta bi kere babasını fark etsin ağlamaya başlıyor,
bu iki erkekle napacam ben
![]()
Masallah aşkom,daim olsunHer zaman
Ama hakkını yemeyeyim bana yardım ediyor![]()
Ama dışarıdan geliyor önce kıyafeti değiştirip duş alsın sonrasında ilgilensin oğluylaDün biz laf aramızda atıştık.
Biraz.
İşte hep bu vakit saat başka bi şey yok ortada
Yinede insanın canı sıkılıyor.
ilk başta elimi yüzümü yıkamalıyım
Üstümü değişmeliyim.
soluklanmalıyım diyor.
Ee umutta bi kere babasını fark etsin ağlamaya başlıyor,
bu iki erkekle napacam ben
![]()
Vakit geçirmek için çocuğu parka götürmüyorsa gerek yok erken gelmesine ama yine de sen bilirsinTamamda. Umut
Hani sıkıldığında
Beraber vakit geçiriyorlardı
Krep, milföy,tava böreği, patates kızartması, peynirli ekmek( şu dilimleyip üzerine peynirli harç eklediğimiz), farklı omletleri var.Simdi çocuklar yok yapma diyorum yoksa yaz boyu o böyle hazırladı. Öyle tek çeşit değil ikisi üçü birlikteMesela neler hazırlıyorBize de fikir olur
Pişi yapmaz zaten onu geçelim