- 28 Ekim 2022
- 11.555
- 33.507
- 528
- 29
Orda yiyor genelde.Adam gelir gelmez çocukla mı ilgilenecek. Dinlensin, yemeğini yesin Bi önce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orda yiyor genelde.Adam gelir gelmez çocukla mı ilgilenecek. Dinlensin, yemeğini yesin Bi önce![]()
Bizim evde çocukların bile dışarıdan geldiğinde ilk işi kıyafet değişimi ve el yüz yıkama seansıAma dışarıdan geliyor önce kıyafeti değiştirip duş alsın sonrasında ilgilensin oğluyla
Parka yazın götürüyordu.Vakit geçirmek için çocuğu parka götürmüyorsa gerek yok erken gelmesine ama yine de sen bilirsin![]()
Ama dışarıdan geliyor önce kıyafeti değiştirip duş alsın sonrasında ilgilensin oğluyla
Nevoş maşallahKrep, milföy,tava böreği, patates kızartması, peynirli ekmek( şu dilimleyip üzerine peynirli harç eklediğimiz), farklı omletleri var.Simdi çocuklar yok yapma diyorum yoksa yaz boyu o böyle hazırladı. Öyle tek çeşit değil ikisi üçü birlikte
Birde maydanoz koyduğu omletleri sevmiyorum.Yapiyor diye sesim çıkmıyor![]()
Elticiğim görmesin ama elticiğimi buradan alın.Nevoş maşallahBizimkiler anca hazır alır ve hazır yer
Nazara gelmeyin
![]()
Çocuklar için çok özel CanımNevoş maşallahBizimkiler anca hazır alır ve hazır yer
Nazara gelmeyin
![]()
Ayyy yok elticim eşim olmasa ben bir hiçimElticiğim görmesin ama elticiğimi buradan alın.
Benimki bir çay demliyor, evet sadece çay demliyor.
Veeee, çaydanlığı yakıyor.![]()
Eniştenin lafı mı bu?Ayyy yok elticim eşim olmasa ben bir hiçim![]()
Yok elticim Allah razı olsun yardım ediyorEniştenin lafı mı bu?
Tam tersi olmasın elticim?![]()
Ben yetiştirdim dediğin yerde kaynananda kayışlar koptuÇocuklar için çok özel Canım
Ben hiç karışmıyorum.
Kayınvalidemlere de yapmışOnlarda hala anlatıyor
Dedim ben yetiştirdim
![]()
Ne bu sarmalar felanKendi halinde biriyim
Amannn at aşağı gitsin ablaEn çok kayınvalidem söylüyor![]()
Sel bastı buraları ablaKaçacak yer yokGidince mutlu olamıyoruz ben denedim
![]()
Sonuçta bişey yapıor ablaElticiğim görmesin ama elticiğimi buradan alın.
Benimki bir çay demliyor, evet sadece çay demliyor.
Veeee, çaydanlığı yakıyor.![]()
Kendi yetiştirse geldiğinde öyle olurduBen yetiştirdim dediğin yerde kaynananda kayışlar koptuBen desemm ohooo şurdan karşı köye yol olur
Baharda burayı da bastıNe bu sarmalar felan
Amannn at aşağı gitsin abla
Sel bastı buraları abla
Uzaylılarn gelmesine az kaldı bence
Bence zaten bu hayatta sınanıyoruz ahirete gerek yokBaharda burayı da bastıDışarıdaydım eşim gelip beni alamadı çok zor şartlarda ilerlemeden döndüm
Sizin deniz var bizim ne varsa bastı
O kadar kötü alt yapıYağmur yağsa yine basar
![]()
Parka çıkamayacak kadar soğuk değil ya. Alıştırmayın o kadar ev sıcağına.Parka yazın götürüyordu.
Şuan hava soğuk
Bre kele mi Trakya-Antep sentezi herhalde djjfjfjMargaret Hale nabıon kele... anca gezon hee. Bre kele oturucun herifine yemek yapıcın
Balkonda salıncak var.Parka çıkamayacak kadar soğuk değil ya. Alıştırmayın o kadar ev sıcağına.![]()