• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sütlü Tatlılar

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere ip alacağım önerdiğin marka ve satıcı var mı
Oltali kullanıyorum ben ipden ziyade numaraları var onların uzerinde yanlış hatirlamiyorsam 120 no olması lazım. Pamuk iplik olur benimkiler hep pamuk iplik .siyahi ve beyazı çok kullandığım için oltali aldim
1000895007.webp

Hepsini bu marka almıyorum. Başka renk lazım oldukça kumascilardan yarım iplik satılıyor onlardan alıyorum. Alirken curuklugune bak ipin. bazı iplikler eski ve çürük oluyor.curuk değilse al gitsin nane :)

Oltali kullanıyorum ben ipden ziyade numaraları var onların uzerinde yanlış hatirlamiyorsam 120 no olması lazım. Pamuk iplik olur benimkiler hep pamuk iplik .siyahi ve beyazı çok kullandığım için oltali aldimEki Görüntüle 3662932

Hepsini bu marka almıyorum. Başka renk lazım oldukça kumascilardan yarım iplik satılıyor onlardan alıyorum. Alirken curuklugune bak ipin. bazı iplikler eski ve çürük oluyor.curuk değilse al gitsin nane :)
Evdeki ip kırıldı ara ara gayet iyiydi sağlamdı aslında iğne batırmışım (elde diktiğim şeyler sonrası) ondan olmuştur diye düşünüyorum aynısından kullanıyoruz
1000070900.webp

Evdeki ip kırıldı ara ara gayet iyiydi sağlamdı aslında iğne batırmışım (elde diktiğim şeyler sonrası) ondan olmuştur diye düşünüyorum
Dikiş iğnenin ucu yirandiysa ip kırılır.
Masuradaki iplik düzgün sarilmadiysa kırılır..ipe bir suru sebep var kirilmasina😂🙈

Bende baktım bulamadım 😅
Belki onun zamanında vardı yada işleme ipi ile karıştırdı
Ben hocalardan hep oltali duyuyorum bir marka daha vardı aklıma gelmedi şimdi. Kumascilarda dediğim gibi ipin kopmasına bakabiliyorsun yarım olunca .elinde oltali da varmış kıyas yaparsın. :)

Back
X