Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Niye yav eltim ailesini ayrı, eş ailesini ayrı alır yemeğe. Bazen ikisini de davet eder Ramazan’da falan. Hiç buna takıldığını görmedim. Antep’in genelinde var bu. Onca yolu gelen insana mutlaka yemek yedirilir. Ben kendi memleketimde görmedim bu kadar.
Canım işte benim durumlar farklı
Başını ağrıtmim.
(benim ki mesela bi kaç gün önceden
Telefonla aranıp müsaitmisin bi işin var mı yok mu gelirmisin diye bide unutsa tekrar arayıp hatırlatmalısın yani kaynanama. )
Cevaba göre annemgili ararım.
En son işte eşim eski işten çıktı .
Bir gün hepsini çağırdım yemek yediler.
Margaret Hale
kaynanam işte kendi açısından benim olmadığım gün toplanmışlar diyebilir. Huyunu bildiğim için o yüzden bugün sadece kayınpeder varken ortam tuhaf olurdu yakışmazdı.
pek
Yok bu mercimekli değil.
Köftelik simit var içinde sadece .
domates yeşillik soğan salça baharatlar
Mevcut. Yağı tavada ısıtıp koyanda var.
Isıtmadan koyanda var..
Canım işte benim durumlar farklı
Başını ağrıtmim.
(benim ki mesela bi kaç gün önceden
Telefonla aranıp müsaitmisin bi işin var mı yok mu gelirmisin diye bide unutsa tekrar arayıp hatırlatmalısın yani kaynanama. )
Cevaba göre annemgili ararım.
En son işte eşim eski işten çıktı .
Bir gün hepsini çağırdım yemek yediler.
Annenleri ağırlayamama sebebin kaynana terörü yani Onun olmadığı gün neden toplanmayasınız abiiiii hani onlar senin annen baban ya? Ne biçim ilişki bu tam boşamalık koca öff keşke bunu öğrenmeyeydim
Annenleri ağırlayamama sebebin kaynana terörü yani Onun olmadığı gün neden toplanmayasınız abiiiii hani onlar senin annen baban ya? Ne biçim ilişki bu tam boşamalık koca öff keşke bunu öğrenmeyeydim
Canım işte ufak tefek böyle dikkat çekici dedi kodu oluşabilir. oda bugün olsa tabi ki yemek vakti olurdu.
Ama o yok.
Benden başka varmı aranızda aynı binada veya yakın oturan ?? Merak ettimde..
Semtle ilgisi yok bunun, kişide bitiyor. Eltime böyle bir şey ima dahi edilemez, hepsini ipe dizer, alnının çatından vurur alimallah hahahhahsdhdjd Başka arkadaşlarımda da görmedim bunu. Bence size has bir durum.